Domů Prodané zboží prodejce devátý obláček modrorůžová do ouška modrorůžová - základní podklad
Taky jste si jako malí rádi hráli se skleněnkami? Milovala jsem jejich duhové odlesky, odrazy světla a barvy oživené sluníčkem. Láká mě vytvářet šperky, které mi skleněnky a barevnost dětství nějakým způsobem připomínají.


Šperky v mé nabídce jsou vyrobeny z nerezové oceli 304. Komponenty nakupuji zde na Fleru, barevný vnitřek šperků vytvářím ruční malbou. Malbu chrání sklíčko, které zároveň lehce zvětšuje a dodává šperku 3D efekt. Komponenty jsou k sobě připevněny speciálním lepidlem na šperky, které po zaschnutí způsobuje "mrazivý" vzhled. Každý kus je ručně zdobený originál. Nejvíce šperkům lichotí denní světlo.


Bleďounce růžová barva v kombinaci se světle modrou doplněné třpytkami a vsazené do stříbřité klipsové náušnice. Jako dětská vzpomínka na šatičky pro princeznu.

Materiál: nerezová ocel 304, sklo
Barva: stříbrná (nebarveno)
Typ a zavírání náušnice: klipsy
Rozměr náušnice: kruh o průměru 14 mm
Průměr barevné části náušnice: 12 mm

Můžete zvolit ze dvou variant balení, podkladu (viz poslední foto). Základní podklad je ekonomický a ekologický. Jedná se o kartičku cca 6 x 6 cm zhotovenou z bílého nebo hnědého kartonu. Snažím se využít domácí přebytky a kvůli ekonomickému balení nepořizovat balicí materiál. Proto je také levnější než dárkové balení. Dárkové balení obsahuje ručně vyráběný podklad z kombinace luxusní látky v barvě champagne a kartonu (vidíte i na ostatních fotografiích). Umístěny jsou v organzovém sáčku taktéž barvy champagne. Porovnání obou variant balení naleznete na poslední fotografii.

Obě výše uvedené varianty před zabalením do obálky umisťuji do ochranné bublinkové folie. Šperky zasílám Zásilkovnou (65 Kč) nebo poštou (60 Kč). Osobní vyzvednutí (0 Kč) je možné domluvit pouze před objednáním zboží. Vyzvednout lze na Praze 4 (adresu zasílám v odpovědi na Vaši zprávu).
Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
,
sklo
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: devátý obláček
Katalogové č.: 11947691
Vloženo: 13.11.2020
Menu
--