Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Modrý krystal...(kyanit v křemeni)

Autroský cínový šperk s velmi zajímavým kamenem - krystal ametystu v křemeni s turmalínem a rubínem ...

Velikost kamene je 3,7 x 2,2cm. Jde o křemen s černým turmalínem, rubínem a modrým krystalem kyanitu - raritní, krásný kámen. Původ - ostrov Khit, Rusko. Je usazen v cínu, decentně zdoben kuličkami cínu. Celková velikost šperku je 4,6 x 2,3cm, zavěšeno na bižu stříbrném řetízku o délce 45cm. Leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 19 gramů.

šperk je originál s velmi pěkným, raritním kamenem.

Kyanit-Distén je velmi mocný kámen, náleží receptivní energii, elementu vody, planetě Neptun.Čistí a harmonizuje čakry,velmi pozitivně působí na krční čakru, čímž pomáhá lidem posílit komunikaci. Vede své majitele k tomu, aby říkali pravdu. Je to silný vysílač a zesilovač energie. Odstraňuje bloky, stres, strach a sklamání. Pomáhá s logickým myšlením. Nezadržuje v sobě nic negativního..

Křemen je kamenem klidu, míru a harmonie. Odstraňuje stres a napětí. Pozvedává ducha a navozuje stav hluboké pohody. Zlepšuje komunikaci. Podněcuje duševní vidění. Zlepšuje komunikaci. Umožní vám říkat pravdu. Křemen pomáhá nacházet poučení v tom, co prožíváme, a současně se zbavovat odpovědností a omezení přesahujících naše síly. Výborně poslouží lidem, kteří se v nynější situaci cítí jako ve svěráku - ve skutečnosti si ji způsobili jen proto, že mají potřebu cítit se užiteční. Po duševní stránce zvyšuje schopnost taktního jednání a posiluje smysl pro spolupráci. Pomáhá přemýšlet dříve, než promluvíme. Při meditaci zajistí spojení s hlubší moudrostí, kterou jste dosud odmítali.


 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.3.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10369678
Vloženo: 1.3.2019
Menu
--