Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Mór conchär...(křišťál, granát) náhrdelník
Autorský šperk s křišťálem top kvality z Brazílie a kuličkami granátu...

Šperk je vyroben z cínu, extra kvalitního křišťálu a šesti kuliček granátu - almandinu. Velikost křišťálu je 2,6 x 2,2 x 2cm - má téměř pravidelný tvar koule. Brava je zcela čirá, krásně láme světlo. Granátky mají velikost 0,2 a 0,3cm, barva je krvavě rudá. Kameny jsou usazeny v cínu, zdobeny cínovaným drátem a kuličkami cínu. Celková velikost šperku je 4,8 x 4,7 x 2cm. Zavěšeno na bižu černém řetízku délky 45cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 25 gramů.

šperk je originál.
Křišťál je "kámen kamenů"Symbol světla, očisty, léčení. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť, Tibťané jej dodnes používají jako lék na otevřené a nehojící se rány. Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář Křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.
Granát povzbuzuje lásku a oddanost. Udržuje v rovnováze sexuální touhu a dokáže napravit citovou disharmonii. Jedná se o kámen podporující pevné vztahy a zájem o druhého. Je užitečným krystalem ve chvílích krizí. Prospívá zejména v situacích, z nichž zdánlivě není východiska. Právě tak poslouží ve chvílích, kdy se život roztříští na kusy nebo se promění v nekonečnou řadu traumat. Dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy - především tím, že dodává odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situací. Pod vlivem granátu se krize mění v jednoznačné výzvy. Současně granát v takových chvílích může přivolat někoho na pomoc. Aktivuje činnost dalších krystalů, jejichž účinky zesiluje. Granáty vybroušené do hranatých tvarů údajně přinášejí štěstí v obchodních záležitostech.
Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
Minerály a ostatní:
křišťál
,
granát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.1.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14440555
Vloženo: 7.1.2024
Menu
--