Domů Prodané zboží prodejce Domeček - bytové studio Muchláček zajíček mušelín

Muchláček se může stát prvním kamarádem miminka již v porodnici. Bude jeho pomocníčkem u uspávání a spokojeného spánku. Ušili jsme jej z jemného mušelínu, který je jemný k pokožce miminka. Děti často milují spánek a tulení k mušelínové pleně, proto jsme muchlána ušili z mušelínu a přidali mu roztomilou hlavičku a dlouhé uši, za které je děťátko může držet a tahat. 

Každý muchláček je jedinečný, ručně vyšívaný šikovnýma ručičkama naší švadlenky, každý kus je tedy originál a jedinečný. 

 

Barevná varianta: žlutý, mentolový, šedý s mentolovými oušky, šedý s růžovými oušky, béžový, smetanový, šalvějově zelený, světle růžový, pastelově růžový. 

Do poznámky napište barvičku. 

Materiál: 100% bavlna, mušelín - dvojitá gázovina, gramáž 140g/m2

Použitý materiál splňuje nejpřísnější požadavky na výrobu produktů pro děti do 3 let, 100% bavlna s certifikací OEKO-TEX Standard 100, I. třída.

Rozměry: tělo 30 x 30 cm 

Údržba: Doporučujeme prát na 30°- 40° v pračce na jemný program a maximálně 800 otáček. Rozhodně nepoužívejte optické rozjasňovače, bělidla a výrobky chemicky nečistěte. Žehlete pouze při nízkém stupni. Sušení v sušičce výrobce materiálu nedoporučuje, ale z vlastní zkušenosti víme, že šetrný sušící program látce neublíží a naopak ji prospěje. 

Barevnost látek se může na každém monitoru počítače nebo telefonu zobrazovat odlišně a jednotlivé šarže látek od výrobce se mohou lišit odstínem. 


S láskou vyrobeno v České republice v naší rodinné dílně a firmě Lali ví

prodejní cena
348 Kč
Prodáno 12.1.2024
Zboží je dostupné
Detail výrobku
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Domeček - bytové studio
Katalogové č.: 13663625
Vloženo: 6.11.2022
Počet zobrazení: nově vloženo
Počet udělených: 13x
Menu
--