Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Múirne...(mechový achát XXL)

Autorský oboustranný šperk s krásným obřím kabošonem mechového achátu...

Velikost kamene je 6,4 x 4,9 x 0,8cm. Barva je průsvitná se světle zelenou a šedou mechovou kresbou. Kámen je velmi krásný. Zdobeno oboustranně cínovaným drátem a kuličkami cínu. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Celková velikost šperku je 7 x 5 x 0,8cm. Zavěšeno na 5mm silné černé kůži, délka 45cm. Váha šperku je 55 gramů. Bezolovnatý cín, mosaz, měď.

šperk je originál s ůřasným kamenem.

Achát je zemitý kámen zdravého rozumu vitality a vůle k životu.  Mírní pýchu a připomíná nám, že příroda je zdrojem naší síly.  Může být užitečné pro ty, kteří se snaží být originální ve svém životním stylu , protože achát vede k pochopení potřeby hlubšího významu. Achát podporuje tvořivost a pomáhá najít řešení, spíš než se zaměřit na negativní aspekty každodenních problémů.  Achát dodává energii aurickému tělu a povzbuzuje lásku. 
Mechový Achát má receptivní energii a náleží elementu země. Je silně spjat s přírodou, osvěžuje duši a ukazuje vše krásné okolo. Velmi vhodný také pro pěstitele rostlin. Přitahuje bohatství, štěstí, nové přátele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
měď
,
mosaz
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.11.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14360164
Vloženo: 17.11.2023
Menu
--