Domů Prodané zboží prodejce artemis1981 mýdlová hmota glycerinová k odlévání mýdel 0,5 kg

Průhledná/čirá mýdlová hmota určená k odlévání mýdel. Hmotu lze dle potřeby dobarvit (barvy do mýdel máme v nabídce) a "přichutit" - dodat jí příjemné aroma (esenciální olejíčky, přírodní silice).

Do hmoty lze přidat různé ingredience - nejčastěji sušené bylinky, kávová zrnka nebo miniaturní drobnosti. Hmotu dodáváme porcovanou, ve větších kusech. Transparentní mýdlová hmota rostlinného původu s vysokým obsahem glycerinu.

Složení: Aqua Glycerin Sodium Stearate Propylene Glycol Sorbitol Sodium Laurate Sodium Laureth Sulfate Sodium Lauryl Sulfate Sodium Chloride Stearic Acid Lauric Acid Pentasodium Pentetate Tetrasodium Etidronate

Postup výroby: Práce s licí hmotou je nejen velmi jednoduchá, ale také velmi bezpečná. Potřebné množství hmoty rozehřejeme nejlépe ve vodní lázni, rozehříváme pomalu, aby se tekutina nezačala vařit. Do hmoty můžeme přidat vůni - nejlépe kvalitní silice nebo parfémované oleje, i ji obarvit. Barvy přidáváme v množství dle potřebné intenzity barvy mýdla, mimo plotnu (rendlík odstavíme). Poté rozléváme do mýdlových forem a necháme ztuhnout.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.9.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: artemis1981
Katalogové č.: 4168834
Vloženo: 15.8.2013
Menu
--