Domů Prodané zboží prodejce indívo Hvězdy ve vlasech ? šampon? bříza ? ořešák ? argan

Přírodní, ručně vyráběný šampon na vlasy s odvarem z ořechových a březových listů, arganovým a konopným olejem, které se hojně používají v péči o vlasy a esenciálními oleji z neroli, grepu a hřebíčku. Vyvážené složení vlasy šetrně umyje, dodá jim lesk, posílí jejich strukturu a osvěží vlasovou pokožku.

Bříza pomáhá čistit ucpané póry, prokrvuje pokožku hlavy, takže se zlepší jejich výživa a lépe rostou a méně se mastí, pomáhá při padání vlasů a tvorbě lupů.

Ořešák pomáhá připadání vlasů, posiluje je, oživuje přirozenou barvu.

Arganový a konopný olej vyživuje a hydratuje suché a poškozené vlasy, regeneruje roztřepené konečky, dodává lesk.

Šampon má zajímavou sladce květinovou vůni, kterou doplňuje svěží grep a lehce kořeněný hřebíček.

Návod k použití: kostkušampon rozpěňte krouživými pohyby na mokrých vlasech, dokud se nevytvoří pěna. Důkladně opláchněte. Doporučujeme vlasy po umytí propláchnout vodou se šťávou z půlky citronu či 3 lžícemi octa.

Do cca půl litru přidejte šťávu z půlky citronu či 3 lžíce dobrého octa a vlasy jím propláchněte. Kyselé pH kutikuly porézního vlasu opět uzavře. Tento oplach již není třeba z vlasů vymývat. Ocet po uschnutí vlasů cítit nebude.

Významnou roli v kvalitě umytí vlasů tuhým šamponem je tvrdost vody. Mýdlo vytvoří s tvrdou vodou nerozpustné sloučeniny. Jelikož je mýdlo spíše zásadité, změní strukturu keratinu a vlasové vlákno zůstane otevřené. K takto otevřeným vlasovým vláknům se nerozpustné sloučeniny minerálů z vody a mýdla snadno přichytí a špatně se vymývají (vlasy mají na sobě mastný film, jsou zplihlé). Nejlepším řešením je sprchový filtr.

Tuhý šampon funguje nejlépe na nepoškozených vlasech, na krátkých vlasech (na nich se tolik neprojeví problémy s tvrdou vodou), často též na kudrnatých vlasech. Muži a děti mívají vlasy méně poškozené, proto jim tuhý šampon častěji vyhovuje.

Složení: olivový olej, kokosový olej, voda, ricinový olej, výluh z listů břízy a ořešáku, olej z vlašských ořechů, NaOH, mandlový olej, bambucké máslo, olej z ořechů makadamia, konopný olej, arganový olej, 100% přírodní esenciální oleje grep hřebíček, neroli.

INGREDIENTS: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium Castorate,Betula Alba Leaf Extract, Juglans regia Leaf extract, Sodium Almondate, Sodium Shea Butterate*, Sodium Macadamiate, Cannabis Sativa Seed Oil, Arganosa spinosa kernel oil,Citrus grandis Peel Oil, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Citrus Aurantium Flower Oil. *Organically produced

Šampon neobsahuje palmový olej, přidaný glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, ztužovače, parabeny, ftaláty, EDTA, složky živočišného původu.

Hmotnost: 130g

PRODUKT JE VHODNÝ PRO VEGANY

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 3299052
Vloženo: 29.11.2012
Menu
--