Domů Prodané zboží prodejce indívo Lví hříva ? šampon ? černé pivo ? kopřiva ?

Přírodní, ručně vyráběný tuhý šampon z černého piva (namísto vody), macerátu z kopřiv a vynikajících olejů je určen k mytí všech typů vlasů a vlasové pokožky. Unikátní složení vlasy šetrně umyje, dodá jim lesk, posílí jejich strukturu a vyživí vlasovou pokožku. Kombinace esenciálních olejů bergamotu, petitgrainu a meduňky zmírňuje svědění, dezodoruje a zklidňuje vlasovou pokožku. 

Černé pivo obsahuje velké množství minerálů, vitamínů, a také cukru, což dodá vlasům lesk a objem, pomáhá vlasy zjemnit.

Kopřiva vlasy výrazně posiluje a podporuje jejich růst, pomáhá předcházet jejich vypadávání a tvorbě lupů, je vhodná pro mastné vlasy.

Avokádový a makadamiový olej vlasy vyživí do hloubky, posílí je a dodá jim lesk.

Vůně šamponu je příjemně zemitá po černém pivě a kopřivách, se svěžími tóny citrusů a meduňky.

Návod k použití: kostkušampon rozpěňte krouživými pohyby na mokrých vlasech, dokud se nevytvoří pěna. Důkladně opláchněte. Doporučujeme vlasy po umytí propláchnout vodou se šťávou z půlky citronu či 3 lžícemi octa.

Do cca půl litru přidejte šťávu z půlky citronu či 3 lžíce dobrého octa a vlasy jím propláchněte. Kyselé pH kutikuly porézního vlasu opět uzavře. Tento oplach již není třeba z vlasů vymývat. Ocet po uschnutí vlasů cítit nebude.  

Významnou roli v kvalitě umytí vlasů tuhým šamponem je tvrdost vody. Mýdlo vytvoří s tvrdou vodou nerozpustné sloučeniny. Jelikož je mýdlo spíše zásadité, změní strukturu keratinu a vlasové vlákno zůstane otevřené. K takto otevřeným vlasovým vláknům se nerozpustné sloučeniny minerálů z vody a mýdla snadno přichytí a špatně se vymývají (vlasy mají na sobě mastný film, jsou zplihlé). Nejlepším řešením je sprchový filtr.

Tuhý šampon funguje nejlépe na nepoškozených vlasech, na krátkých vlasech (na nich se tolik neprojeví problémy s tvrdou vodou), často též na kudrnatých vlasech. Muži a děti mívají vlasy méně poškozné, proto jim tuhý šampon častěji vyhovuje.

Složení: černé pivo, kokosový olej, olivový olej, ricinový olej, NaOH, macerát z kopřivy, bambucké máslo, olej z vlašského ořechu, avokádový olej, olej z ořechů makadamia, 100% přírodní esenciální oleje bergamot, meduňka citronová, petitgrain.

INGREDIENTS: Beer, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Castorate, Urtica Dioica Extract, Sodium Shea Butterate, Sodium Walnutate, Persea gratissima Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Citrus aurantium bergamia Fruit Oil, Cymbopogon citratus Leaf Oil, Citrus aurantium Peel Oil. *Organically produced

Šampon neobsahuje palmový olej, přidaný glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, ztužovače, parabeny, ftaláty, EDTA, složky živočišného původu.

Hmotnost: 130g

PRODUKT JE VHODNÝ PRO VEGANY

Ilustrace na etiketě je od mého tatínka Petra Kruma, syna akademického malíře Gustava Kruma.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 2927480
Vloženo: 5.8.2012
Menu
--