Domů Prodané zboží prodejce indívo Mýdlový šampon Lopuch - přeslička (Vlasy amazonky)

Tuhý mýdlový šampon se vzácnými oleji a bylinným výluhem z lopuchu, přesličky, ginkga, šalvěje a rozmarýnu je určen k mytí všech typů vlasů a vlasové pokožky. Bylinná kompozice vlasy posiluje, podporuje jejich zdravý růst, napomáhá předcházet vypadávání vlasů a tvorbě lupů.
Jedná se o další možnou alternativu mytí vlasů. Nemusí vyhovovat každému. Záleží to hlavně na kvalitě vody (viz vysvětlení níže).

Šampon má svěží bylinnou vůni po levanduli, mátě a šalvěji.

Charakteristika použitých bylin:

Kořen lopuchu: podporuje růst vlasů, zamezuje jejich vypadávání, pomáhá při tvorbě lupů a nadměrně se mastících vlasech. Má stahující účinky, takže pomáhá zmenšovat mazové žlázky a eliminovat tak tvorbu mazu.

Ginkgo biloba: zlepšuje prokrvení pokožky hlavy, a tak napomáhá růstu vlasů, díky rychlejšímu přísunu živin.

Přeslička: vlasy posiluje, napomáhá růstu vlasů.

Šalvěj lékařská: dokáže účinně zabraňovat tvorbě lupů, pomáhá při vypadávání vlasů. Posiluje vlasy, činí je lesklejšími. Oživuje barvu vlasů, zejména tmavých.

Rozmarýn lékařský: prokrvuje pokožku hlavy, díky tomu jsou vlasy lépe vyživované. Působí preventivně proti lupům a mastným vlasům, posiluje vlasy, dodává lesk.

Máta peprná: osvěžuje a prokrvuje pokožku hlavy, pomáhá při rychle se mastících vlasech.

Levandule: zklidňuje citlivou vlasovou pokožku, je vhodná na sušší vlasy, harmonizuje mysl.

NÁVOD K POUŽITÍ: Kostku šamponu rozpěňte krouživými pohyby na mokrých vlasech, dokud se nevytvoří bohatá pěna. Vlasovou pokožku jemně promasírujte a důkladně opláchněte. pH mýdlového šamponu je zásadité (jinak by šampon vlasy neumyl), vlasy mají přirozeně pH kyselejší. Pro navození správného pH je důležité použít kyselý oplach! Vlasy propláchněte vodou (cca 1l) se 3 lžícemi octa či šťávou z půlky citronu. Při použití tohoto typu šamponu hraje důležitou roli tvrdost vody. Při tvrdé vodě nemusí správně fungovat.

Významnou roli v kvalitě umytí vlasů tuhým mýdlovým šamponem je tvrdost vody. Mýdlo vytvoří s tvrdou vodou nerozpustné sloučeniny. Jelikož je šamponové mýdlo zásadité, změní strukturu keratinu a vlasové vlákno zůstane otevřené. K takto otevřeným vlasovým vláknům se nerozpustné sloučeniny minerálů z vody a mýdla snadno přichytí a poté se špatně vymývají (vlasy mají na sobě mastný film, jsou zplihlé, těžké). Částečným řešením může být sprchový filtr. Tuhý šampon funguje nejlépe na nepoškozených vlasech, na krátkých vlasech (na nich se tolik neprojeví problémy s tvrdou vodou), často také na kudrnatých vlasech. Muži a děti mívají vlasy méně poškozené, proto jim tuhý mýdlový šampon spíše vyhovuje.

Složení: Kokosový olej, olivový olej, voda: výluh z přesličky, lopuchu, ginkga, šalvěje, rozmarýnu, svízele, ricinový olej, mandlový olej, kokosové mléko*, bambucké máslo*, kakaové máslo*; meruňkový olej, směs éterických olejů, zelený jíl, CO2 rozmarýn*, limonene, linalool, geraniol.

*bio; přirozenou součástí éterických olejů

Šampon neobsahuje palmový olej.

Hmotnost: 130g

PRODUKT JE VHODNÝ PRO VEGANY

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.11.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6027684
Vloženo: 13.2.2015
Menu
--