Domů Prodané zboží prodejce indívo 100% organické nerafinované bambucké máslo

NERAFINOVANÉ BAMBUCKÉ MÁSLO

100 % all Natural and Organic Unrefined Shea butter

Organické nerafinované bambucké máslo se od rafinovaného másla liší hlavně ořechovou vůní (která může být pro někoho silnější, avšak po aplikaci na kůži se vytrácí do 20 - 30 minut), dále pak barvou, která je béžová až slonovinová a hlavně všemi svými hojivými účinky, které jsou naprosto zachovány. Máslo je poměrně tuhé, ale v dlaních Vám roztaje...

Využití:

Při léčení:

Ekzémů, kojenecké ekzémů a vyrážek, opruzenin, jizev, suché a popraskané pokožce, záděrkách, ztvrdlé kůži na patách a literatura také uvádí, že pomáhá i při revmatu, artritidě, úpalech, skvrnách na kůži a svalové únavě.

Anti - Aging:

Literatura uvádí, že se bambucké máslo s úspěchem používá na vyhlazování vrásek a jemných linek pleti, na znovuobnovení syntézy kolagenu, zvýšení rovnováhy, elasticity a tónu pleti, zvyšuje jas pleti.

Pro prevenci:

Strií v těhotenství, tvorby vrásek, suché a popraskané pokožky, svědění pokožky.

Pro ochranu pokožky:

Udržuje pokožku zdravou, dobře hydratovanou a vyživenou. Změkčuje, činí hladší. Ošetřuje pokožku po holení (dá se použít i při samotném holení místo pěny). Pečuje o dětskou pokožku.

INGREDIENTS: Butyrospermum parkii Butter (Organické nerafinované bambucké máslo).

Objem dózy: 100ml (plastová dóza s hliníkovým uzávěrem a vnitřní vložkou, opatřena etiketou se všemi potřebnými informacemi).

Použití: Jemně vmasírujte do pokožky. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 30°C

Máslo neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4533591
Vloženo: 21.11.2013
Menu
--