Domů Prodané zboží prodejce indívo Pleťový, příp. vasový olej ?meruňka?lískový oříšek

Olej složený ze vzácných rostlinných olejů, jež jsou přírodní a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nenahraditelných látek. Tento olej je vhodný pro všechny typy pleti. Pleť rozjasňuje, regeneruje a zjemňuje. Udržuje přirozenou hebkost pokožky, do které se snadno vstřebává. Vlasům dodává lesk, pružnost a potřebnou hydrataci.
Pozor při alergii na ořechy!

Mandlový olej se získává ze sladkých mandlí a jedná se o velmi jemný olej bohatý na celou řadu biologicky aktivních látek. Mandlový olej se též po staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Obsahuje vitamíny, zejména vitamín E, minerální látky a nenasycené mastné kyseliny. Je vhodný pro každý typ pleti, zejména pro suchou, citlivou, slunečním zářením poškozenou pokožku. Používaný je také  na stárnoucí a suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Redukuje hloubku vrásek. Nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku. Vhodný k ošetření popálenin, ekzémů, lupénky, akné a hrubé kůže. Pokožce dodává  přirozenou hebkost a vláčnost.

Mandlový olej je vhodný k péči o velmi suché vlasy, či vlasy poškozené sluněním a mořskou vodou. Hojně se používá v péči o kudrnaté vlasy. Vlasy oživuje, dodává jim lesk a výživu.

Olej z pšeničných klíčků působí jako přírodní antioxidant, je účinně regenerační a výživný. Zjemňuje suchou a drsnou pokožku. Pomáhá při akné a předcházet předčasnému stárnutí pleti.

Tento olej obnovuje hebkost, pružnost, lesk a vitalitu vlasů.

Meruňkový olej patří mezi absolutně nejluxusnější nevysychavé kosmetické oleje vhodné pro každý typ pleti. Má zvláčňující, čistící, výživné a regenerační účinky. Dělá pleť hedvábně jemnou, zářivou a vitální. Olej je nedráždivý, je tedy možné ho použít i na velmi citlivou pleť. Je vynikající také k ošetření ekzémů, akné a po spáleninách.

Předchází padání vlasů a používá se také na vlasy suché a bez lesku.

Olej z lískových oříšků pokožku vypíná a tonizuje, podporuje její prokrvení a napomáhá jí zachovat elasticitu. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky. Je to ideální základní olej pro mastnou a smíšenou pleť a řeší i problémy s akné, je výborný pro citlivou pleť, protože ji vyživuje a regeneruje. Obecně je však vhodný pro všechny typy pokožky. Pleť zanechává sametově matnou, velmi dobře se vstřebává.

Tento olej v péči o vlasy dodává hydrataci, výživu a lesk.

Použití: Olej jemně vmasírujte do pleti obličeje a celého těla. Při péči o vlasy, rozetřete pár kapek oleje mezi prsty a vetřete do vlhkých vlasů, můžete rozprostřít po délce vlasů (nikdy ne ke kořínkům). Při rychle se mastících vlasech doporučujeme ošetřit poue konečky.

Složení: Mandlový olej LZS*, Olej z pšeničných klíčků LZS, Meruňkový olej LZS, Olej z lískových oříšků LZS. (*lisovaný za studena)

Objem: 60ml

Produkt neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu. Vhodný pro vegany.

Olej dodáváme v lahvičce disponující šroubovacím uzávěrem, který je odklápěcí a má malý otvor pro přesné a snadné dávkování. Opatřeno papírovou etiketou a nalepovací etiketou s naší značkou.

 

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
tinktury a oleje
,
vlasové zábaly
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.6.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4261623
Vloženo: 13.9.2013
Menu
--