Domů Prodané zboží prodejce theresicka "Na staré cestě čar a kouzel II", svetrosukně

Lehce balonová sukně ke kolenům s pružným pasem a kapsami, dole nabíraná

Materiál směsová svetrovina, zvenčí vzor s  magickými irisy, květy a listy, zevnitř černá /materiál je dvojitý, když Vám vevnitř uteče oko, stačí zašít a zvenčí nebude nic vidět :-) /

Vnitřní kapsy z designového plátna s motivem od secesního návrháře Williama Morrise.

Dvojitý spodní lem ze stejného materiálu jako sukně.
 
Na boku u spodního kraje aplikace autorské sovy (tisk na látku podle mého akvarelu)
 
...nenápadně, ale přesto divoce, rozkvetlá...hřejivá...s vyloženě ženskou energií...jestli bude decentně elegantní, nebo divoce pankáčská záleží jen a čistě na její majitelce...:-)
 

print sovy můžete objednat ZDE:

image
 
 
Sova
vidí za hranice neviditelného, žádné tajemství jí nezůstane skryto…aniž by změnila výraz, vždy vytušíte, co říká. Je už jen jeden, silnější a mocnější učitel moudrosti, magie a léčení, který má stejný pohled jako ona – a to je Smrt. Tento průvodce nás učí, ať tiše pozorujeme dění kolem sebe. Ať bez mrknutí okem jsme schopni vidět za hranice tohoto dění a zřít souvislosti, které jiným utíkají. A ve chvíli, kdy nelžeme jí ani sami sobě, nám daruje své vědomí a moudrost tohoto světa i mimo něj.
 

Iris (kosatec)

„Iris“ je odvozen od řecké bohyně Iris, bohyně duhy a jara. V řecké mytologii je kosatec bohyní duhy, která byla společnicí ženských duší na jejich cestě do nebe. Z kulturního hlediska je význam kosatce spojován s moudrostí, nadějí, a vírou. Důležitou roli hrály i v raném středověku, kdy byly jedním ze symbolů panny Marie, heraldickým znakem franckých a později i francouzských králů. Fleur-de-lis totiž není lilie, jak se obecně traduje, ale i u nás rostoucí kosatec žlutýVousatý kosatec je symbolem plamenů a mnozí věří, že má magickou moc moudrosti, lásky a ochrany. Ve skutečnosti se často používá jako kyvadlo při věštění.

 

vel. cca L / XL (pruží)

šířka pasu/sníženého pasu/: 40 - 53 cm

šířka suně 60 - 65 cm

celková délka 67 cm (výška pružného pasu cca 15cm)

Barvy:
Velikost:
L
,
M
Styl:
romantický
,
městský
,
sportovní
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
len
,
elastan
,
směs
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.1.2024
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: theresicka
Katalogové č.: 14449201
Vloženo: 12.1.2024
Menu
--