Domů Prodané zboží prodejce cu Na stůl a papír, z hlavy ven/ Týdenní diář Pepa

Mějte svůj čas pod kontrolou, plánujte si dny s radostí a zbavte se věčného nestíhání. Pořiďte si Pepu! Cu vymyslela, připravila a zdárně používá týdenní diář.

Elektronická varianta. Vytisknutá papírová zde.

S Pepou, s týdenním dijářem, budete mít přehled nad tím, co musíte a chcete udělat, na jaké "randevu" se vydat a na co nezapomenout. Pepa se bude rád kamarádit s vaším běžným kapesním diářem, poněvadž jej bude hezky a rozumně doplňovat. Vše si zapíšete a budete tak mít čistou hlavu pro to opravdu důležité. Plánovač je praktickým průvodcem na doma, do kaceláře i na cesty. Cu jej používá společně s pevnou podložkou a kovovým kolíčkem, má jej na pracovním stole a bez něj už si to ani neumí představit. (Pro názornější ukázku doporučuji rozkliknout doprovodné fotografie.)

Pepu posílám vnitřní poštou ve formátu jpg. Je připraven pro tisk na formát A4. Doporučuji obyčejný černobílý tisk (i pro vele.veliké plány zcela dostačující). Co týden to jeden papír (jeden Pepa) formátu A4.

(Pepu je možné zaslat i bez psa, kdyžtak pište do objednávky).

Cu doporučuje knihu Mít vše hotovo aneb Jak zvládnout práci a život a cítit se při tom dobře od Davida Allena a nebo knihu Zen a hotovo od Leo Babauty.

Barvy:
Velikost:
A4
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.7.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: cu
Katalogové č.: 1914218
Vloženo: 10.8.2011
Menu
--