Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry NÁHRDELNÍK S PANNOU MARIÍ A AKVAMARÍNY (GF)

Krásný, luxusní talisman - medailonek s Pannou Marií doplněný na obou stranách řetízku akvamaríny. 

Akvamaríny jsou fazetované, tj. nemají hladký povrch, ale malé broušené plošky.

Materiál: mosaz pozlacená několika vrstvičkami 14 karátového zlata pro vysokou odolnost materiálu (gold filled), akvamarín (AAA kvalita).

Co znamená Gold Filled? (zlatem plněné)

Zlatá vrstva u Gold Filled je 50 - 100 x tlustší, než u pozlaceného komponentu. Tedy G.F. komponenty vypadají a nosí se téměř stejně jako pravé zlato. Zlatý obal je velmi odolný proti opotřebení a při normálních podmínkách nošení vydrží po celou dobu existence výrobku. Pouhým okem je od zlata k nerozeznání.

Délka cca 47 cm. Délku lze upravit na míru - prosím poznámku k objednávce. V případě výraznějšího prodloužení bude cena navýšena. Další možností je přidat prodlužovací řetízek k regulaci velikosti, též za mírný poplatek.

Užití akvamarínu: odvaha, klid, očištění, stres, strach

Akvamarín je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.

Léčebné využití: zajišťuje dobré zdraví, mírní bolesti zubů, léčí žaludek, jícen, čelisti, bolesti v krku, sennou rýmu, funguje proti krátkozrakosti i dalekozrakosti. Uvádí do rovnováhy hypofýzu a štítnou žlázu, působí dobře i na svalovou hmotu. 

Koupání se se šperkem nedoporučuje.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
pozlacené
Minerály a ostatní:
akvamarín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.4.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 10207381
Vloženo: 8.1.2019
Menu
--