Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry NÁRAMEK AKVAMARÍN A DŘEVO

Přírodní náramek z akvamarínu (AA) a tmavého dřeva. Je velice lehký, na ruce jej téměř necítíte. Velikost kuliček je 8 mm.

Náramek sedí na zápěstí s obvodem kolem 15,5 cm. Do poznámky k objednávce prosím napište pevný obvod Vašeho zápěstí pro případnou úpravu velikosti náramku. K pevnému obvodu přičítám 0,5-1 cm, aby byl náramek trochu volnější.

Užití akvamarínuodvaha, klid, očištění, stres, strach

Akvamarín je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.

Léčebné využití: zajišťuje dobré zdraví, mírní bolesti zubů, léčí žaludek, jícen, čelisti, bolesti v krku, sennou rýmu, funguje proti krátkozrakosti i dalekozrakosti. Uvádí do rovnováhy hypofýzu a štítnou žlázu, působí dobře i na svalovou hmotu. 

Zdroj: nefertitis.cz

Další podobné náramky naleznete zde.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
dřevo
Minerály a ostatní:
akvamarín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.12.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 8857750
Vloženo: 22.9.2017
Menu
--