Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry NÁRAMEK AKVAMARÍN, AMAZONIT, LABRADORIT, KORÁLKY

Náramek z akvamarínu (AA) amazonitu (AA), šedého labradoritu (A) a broušených křišťálových korálků světle tyrkysové barvy.

Náramek sedí na zápěstí s obvodem 15,5-16 cm Do poznámky k objednávce prosím napište pevný obvod Vašeho zápěstí pro případnou úpravu velikosti náramku. 

      Užití minerálů (podrobnější charakteristiky viz níže):

  • Akvamarín - odvaha, klid, očištění, stres, strach
  • Amazonit - úspěch, klid, intuice, proti škodlivému záření
  • Labradorit - ochrana, síla, proměna, esoterika

Akvamarín je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.

Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky. Zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru. 

Labradorit je vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií. Podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru. Potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů. Posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení. Vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Velikost minerálů je 8 mm.

Další podobné náramky naleznete zde.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
akvamarín
,
labradorit
,
skleněné korálky
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.9.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 8884675
Vloženo: 2.10.2017
Menu
--