Domů Prodané zboží prodejce ValliG Náramek Blue diamond z více druhů kamenů
Akvamarín je jeden z nejoblíbenějších drahých kamenů. Uklidňuje, stabilizuje a harmonizuje jak tělo, tak duši. Snižuje obtíže způsobené při změnách počasí. Odstraňuje nervozitu, deprese, posiluje sebevědomí i odvahu a prohlubuje manželskou lásku a věrnost. Podporuje paměť a klidný spánek, prohlubuje toleranci. Přináší pevná přátelství a zlepšuje vyjadřovací schopnosti.
 
Angelit je symbolem míru. Mírní duševní bolest a pomáhá navodit hluboký klid a mír. Pomáhá při telepatické komunikaci a zvyšuje vnímavost. Zvyšuje úroveň vědomí. Pomáhá navazovat kontakt s vesmírnou energií.

Křišťál je symbolem nejvyšší čistoty a síly a odjakživa byl používán jako magický kámen. Transformuje a filtruje energie, přičemž vše kladné v nás koncentruje a vše negativní odebírá. Kladně působí na posilování životního partnerství. Pomáhá překonávat pocity úzkosti z neznáma. Harmonizuje čakry.

Lapis Lazuli symbolizuje hvězdné nebe. Umožňuje přístup ke skrytému vědění, pomáhá nám překonávat překážky a strach z neúspěchu. Uklidňuje v kritických situacích a upevňuje přátelství. Chrání před zlem.

Tygří oko je silný kámen, který pomáhá uvolnit strach a úzkost. Oživuje tělo i ducha. Byl používán jako talisman před kletbou a negativní energií. Zvyšuje inspiraci a kreativitu. Pomáhá soustředit mysl na podstatné věci a nalézt správná řešení. Posiluje sebedůvěru.

Náramek je ručně vyroben z přírodních drahých kamenů Akvamarín, Angelit, Lapis Lazuli,Tygří oko modré a praskaný Křišťál. Je ozdoben krystalem Swarovski o velikosti 8 mm v přívěšku z chirurgické oceli.

Délka náramku: 17 cm

Znamení: Váhy, Vodnář, Blíženci, Ryby, Panna, Lev, Rak

Velikost korálků: 8 mm

Náramek uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte kontaktu s vodou, potem, vlhkem, nevystavujte přímému slunci. Vyobrazená barva na se může mírně lišit v závislosti na nastavení monitoru.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
akvamarín
,
křišťál
,
tygří oko
,
swarovski
prodejní cena
319 Kč
Prodáno 1.7.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ValliG
Katalogové č.: 10630394
Vloženo: 7.6.2019
Menu
--