Domů Prodané zboží prodejce Deewa Art Náramek ? Křišťál, Ryolit, Citrín & Avanturín (XS 16,5 cm)

Mládí je nejkrásnější dobou života, škoda že musíme nejdříve zestárnout, abychom to poznali.

Ryolit umožňuje hlubokou meditaci a zkoumání vlastního já, posiluje tělo, duši i mysl, uvolňuje citové napětí a navozuje rovnováhu v emocích, umožňuje cestovat do minulých životů a léčit bloky spojené s přítomností, hledá příčinu problému a podporuje jeho vyřešení, přináší sebeúctu a uvědomění si vlastní ceny, schopnost přijmout sebe takového jaký opravdu jsem.

Křišťál přijímá a vysílá energii zároveň, vyrovnává rovnováhu, stává se zrcadlem naší duše. Neutralizuje negativní energii a černou magii. Je dokonalý nositel čistého světla. Dodává energii a světlo do našeho snažení. Posiluje samostatnost a pomáhá zdokonalovat osobnost. Křišťál nás ochráni před elektromagnetickým zářením, jehož je v 21. století kolem nás až příliš mnoho.Ekologičtí technici zjistili, že vibrace křišťálových kamenů mohou výrazně snížit sílu elektromagnetického pole mobilních telefonů a televizních přijímačů.

Citrín podporuje rozhodnost a umožňuje odplavit veškeré strachy, aby mohlo být přijato to dobré, co je na životní cestě každého. To rovněž přináší radost, potěšení a lásku k sobě samému. Tento krystal přináší bohatství, hojnost a prosperitu. Pomáhá najít duševní a emoční rovnováhu a otevřít mysl novým podnětům a příležitostem. Povzbuzuje intuici a jasnost myšlení a podněcuje kreativní myšlení, představivost a tvořivost.Citrín zvyšuje sebeúctu a vnitřní sílu. Také zesiluje pocity a vnímání v sexuální oblasti a dodává na smyslnosti. Probouzí pozitivní vyzařování a eliminuje všechny strachy a obavy způsobené vlivem ostatních lidí a okolí. Odstraňuje noční můry a odhání zlé sny. Citrín poskytuje nadhled, pozitivní náladu a pohled na svět a zvyšuje životní energii a chuť do všech aktivit.Přináší štěstí každému, kdo jej vlastní. Pohlcuje a rozptyluje negativní energie, které omezují přívaly štěstí, radosti a blahobytu.  

Avanturin nám pomáhá zapomenout na každodenní starosti běžného života, pročišťuje naši mysl a navozuje rovnováhu a stabilitu.rozčílení. Přináší klid a radost. V neklidné době nám pomůže opět nalézt naději. Avanturín je vhodný pro klidný spánek. Pomáhá zapomenout na běžné starosti a vyčistí hlavu od problémů. Díky němu se příjemně uvolníme. Avanturín podporuje vytrvalost a posiluje schopnosti, které jsou nutné k rozhodování a k řízení jiných lidí. Učí k citlivému vnímání různých možností a variant řešení – zejména těch, s nimiž přicházejí ostatní. Zajišťuje schopnost soucitu a vcítění do mysli druhých lidí. Pomáhá při úlevě od zlosti a podráždění.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
postříbřené
Minerály a ostatní:
křišťál
,
citrín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.8.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Deewa Art
Katalogové č.: 9740601
Vloženo: 25.7.2018
Menu
--