Domů Prodané zboží prodejce Vítkův krámek Náramek Luxury Angel z minerálů a chir.oceli
Náramky standardně vyrábím ve velikosti na zápěstí o těsném obvodu 16cm, náramek má tedy délku cca 18cm. Pokud si přejete jiný rozměr, dejte mi vědět, ráda Vám náramek upravím na míru (zdarma) :)

Na fotografii jsou zobrazeny dva kusy náramků.

Ručně a s láskou vyráběný náramek.

Z následujících minerálů, polodrahokamů a dalších materiálů:

  • jadeit bílý
  • křišťál praskaný
  • růženín
  • opalit mléčný a matný
  • komponenty z chirurgické oceli
  • přívěsek z chirurgické oceli NEBO přívěsek Swarovski crystal (přívěsek lze vyměnit za jiný nebo zvolit variantu bez přívěsku)

Všechny náramky standardně zasíláme zabalené v dárkovém pytlíčku. 

Jelikož naše náramky vyrábíme z přírodních materiálů, mohou se mírně lišit barvy a struktura kamenných korálku oproti fotografii. Každý korálek je originál. 

Náramky navlékáme na silikonový elastický vlasec nejvyšší možné šíře. Při nošení může vlasec mírně povolit. 

Ačkoliv komponenty z chirurgické oceli zůstávají stále hezké, nedoporučujeme náramek často namáčet, kamenům to neprospívá. 

Náramky nejsou vhodné pro děti do 3 let. 

Křišťál je univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Vibrace křišťálu pomáhají ve všech rovinách bytí, pomáhají pročistit a uvolnit karmické vazby, zvyšuje naše duševní schopnosti, pomáhá odhalit naše životní poslání.

Růženín nás učí bezpodmínečné lásce, a to jak k sobě samému, tak i k druhým. Jeho jemně růžová barva v nás probouzí pocity lásky, něžnost, mírnost, zjemňuje ostré rysy našich myšlenek. Jemné vibrace růženínu otevírají srdeční čakru pro všechno dobré a krásné, co nás obklopuje. Energie tohoto vznešeného kamene nás učí odpouštět křivdy a příkoří, pomáhá nám zacelit rány na srdci, které vznikly v důsledku bezohlednosti a hrubosti našich bližních, rozpouští smutek a zlobu přeměňuje na láskyplnou energii. Energie růženínu příznivě ovlivňuje neurotické potíže a úzkostné stavy. Nošený jako talisman pomáhá prohloubit současný milenecký vztah, nebo přilákat vhodného partnera. Růženín je kamenem usmíření. Jeho vibrace vyjadřují kvetoucí lásku a přátelství nebo trvalejší lásku potom, co vyprchala počáteční vášeň, nebo se jeden z partnerů dopustil zrady.

Jadeit přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Opalit bude své majitelce připomínat původní čistotu a jemnost její duše a bude jí skvělým průvodcem při její snaze šířit dobro, lásku, soucit, pochopení, toleranci a laskavost do svého okolí. Vždyť právě tyto kvality je třeba v materialisticky a na soutěž orientované společnosti znovu oživit a posilovat. Světlo, láska a dobro se musí šířit. V citovém životě kámen uhlazuje narušenou citovou stabilitu a napětí. Celkově zklidňuje emoce a zvyšuje citovou inteligenci.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
křišťál
,
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.7.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Vítkův krámek
Katalogové č.: 10582484
Vloženo: 19.5.2019
Menu
--