Domů Prodané zboží prodejce LOVE YOUR BEADS Náramek Na konci duhy

Náramek vytvořený z minerálu sněhobílého jadeitu a tyrkysového amazonitu a jadeitu, doplněný semínky rudraksha.

Amazonit je uklidňující kámen, tlumící stres, nervozitu a výkyvy nálad. Pomáhá odpoutat se od egoismu, maličkostí a materiálna. Je to silný kámen pro komunikaci, pomáhá vyrovnat emoce a umožňuje zůstat v klidu i v těžkých situacích. Vyrovnává ženskou a mužskou energii, podporuje laskavost a praktičnost.

Jadeit je kámen snu a jeho podstatou je radost a moudrost. Přináší rovnováhu, harmonii a vnitřní klid. Přitahuje štěstí a přátelství a pomáhá tvořit nové myšlenky.

Rudraksha jsou semínka stromu, který se nachází v úpatí Himalájí, Nepálu, Indii a jihovýchodní Asii. Rudraksha v sanskrtu znamená slzy boha a v hinduismu a buddhismu jsou tato semínka považována za posvátná. Přinášejí do života mír, harmonii, sílu a ochranu. Používají se při meditaci, zklidňují mysl, tlumí stres, zvyšují koncentraci a zostřují mysl.


Velikost korálků je 6 mm. Navlečeno na elastickém vlákně.

Velikost náramku napište do poznámky v objednávce. Zvolte ji podle obvodu zápěstí (měřeno na pevno). Pokud máte raději volnější náramky, přidejte 1 cm.

Nákupem náramků Love your beads zároveň pomáháte. 35,- Kč z ceny tohoto náramku je věnováno nadaci Psí život.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.7.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: LOVE YOUR BEADS
Katalogové č.: 11604901
Vloženo: 4.7.2020
Menu
--