Domů Prodané zboží prodejce Hraboshovi Náramek podle znamení zvěrokruhu - RAK Obvod zápěstí 15 - 16 cm

Amazonit, měsíční kámen 8 mm - RAK


Tento náramek je vyrobený ve znamení RAKA.
Rak je většinou citlivý, emotivní a velmi empatický, proto se mu lidé rádi svěřují, protože ví, že umí poslouchat☺️. Někdy však bývá náladový, pesimistický, podezřívavý a manipulativní.

Mezi minerální kameny Raka patří AMAZONIT, který připomíná svými odstíny tyrkysově zelené hlubokou průzračnou vodu, navozuje klid duše, pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii.


A dále MĚSÍČNÍ KÁMEN, který je úzce spjat s Měsícem a intuicí, přitahuje lásku, řeší vztahové problémy, zajišťuje klidný spánek a pomáhá proti nespavosti.


Všechny tyto náramky zdobí kvalitní přívěsek z chirurgické oceli - strom života, ale není problém vyměnit za přívěsek jiný, podle vašich představ ?.

Náramky navlékám na dvojitou pruženku a zasílám v ozdobném pytlíčku.

Obecné informace

Osobní odběr možný v Olomouci a Valašském Meziříčí.

Korálky jsou o velikosti 8 mm, navlečeny na dvojité pružence. Náramek obvykle mírně povolí a přizpůsobí se velikosti ruky.

Výrobky chraňte před kontaktem s vodou, vlhkem, potem, slunečním zářením. Kontakt s výše uvedeným může mít vliv na změnu vlastností použitých materiálů.

Upozornění: Náramky jsou vyrobeny z přírodního materiálu a jednotlivé kousky se mohou lišit např. tvarem nebo barvou. Každý kousek je tak naprostý originál. Počet korálků se může lišit.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
měsíční kámen
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.1.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hraboshovi
Katalogové č.: 10907434
Vloženo: 28.9.2019
Menu
--