Domů Prodané zboží prodejce Lusina Náramek RUDRAKSA + MĚSÍČNÍ KÁMEN

Náramek je vyroben z RUDRAKSY A MĚSÍČNÍHO KAMENE na pružném lanku. Délka cca 19cm.

Plody stromu Elaeocarpus granitus a bývají označovány jako oči Pána Šivy (akša je oko). Základem originálních šperků je indický svatý korálek Rudraksha. Naše Rudraksha obsahuje 5 mukhi. Ručně a s láskou vytvořené šperky, které obsahují autentickou Rudrakshu nejvyšší kvality z pečlivě vybraných zdrojů, nejlepší drahokamy a polodrahokamy od českých dodavatelů s certifikátem, které pořád pro nás kontrolují pravost a kvalitu minerálů.
Rudraksha vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl. Je vědecky prokázáno, že Rudraksha má spoustu zdravotních výhod. Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek. Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem.
Rudraksha je boží dar Shivy ve prospěch lidstva. Tyto korálky v sobě mají po tisíce let duchovní a léčivé účinky a vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši.
Dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za svým účelem. Tím se jeho cesta stává snažší a rychlejší. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl. Přináší jasnost, zostřuje mysl a zvyšuje sílu intuice.

Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem. Nabíjí duši duchovní silou shakti a zvyšuje záři duše a její schopnost plně vyjádřit svoji božskou sílu a moudrost v hmotném světě.
Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek. Vytváří harmonii a intimní spojení s přírodními i kosmickými silami.
Je vědecky prokázáno, že Rudraksha má spoustu zdravotních výhod. Výzkumné pojednání Dr. Suhase Raie a jeho týmu z Indického institutu technologie v Benaras potvrzuje, že Rudraksha má konkrétní zářivou sílu, která je kvantifikovatelná. Její síla se liší semínko od semínka a také počtem mukhi – tváří. Jsou využívány v léčbě mnoha chorob v Ayurvédě – indické tradiční medicíně. Prokázalo se, že terapie Rudrakshou je účinnější než křišťálová nebo magnetická terapie. V dnešní době, studie ukazují, že nošení Rudrakshy bojuje proti projevy stresu, proti vysokému tlaku a depresi. Stejné studie také ukazují, že muži i ženy pociťují zvýšenou výkonnost a energii už pár hodin po nošení/kontaktu s pokožkou. Nemá žádné negativní vedlejší účinky, její působení je dokumentováno po dobu více než 3000 let.
Hinduisti a Budhisti ctí Rudrakshu jako posvátné semínko, které přináší mír, sílu a ochranu. Tradičně je Rudraksha nošena v podobě náhrdelníků, náramků, přívěšků a je užívána k meditaci. Podle prastaré tradice z Rudrakshi vyrobili náhrdelník užívaný při meditaci – jinými slovy mala - počet korálků musel být násobek 9 s optimálním počtem 108 korálků.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Lusina
Katalogové č.: 7996819
Vloženo: 18.11.2016
Menu
--