Domů Prodané zboží prodejce Deewa Art NÁRAMEK S AMETYSTEM, KŘIŠŤÁLEM & RUDRAKŠOU (S 17,5 cm)

„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“

Korálky z čirého Křišťálu - jsou symbolem průzračnosti a čistoty, stejně jako čistoty myšlenky a jasnozřivého ducha. Světlo, jež křišťálem proniká, je tradičním obrazem čistoty.

Ametyst přináší jasnost v mysli. Zbavuje stresu, zmírní smutek, úzkost a vyváží výkyvy nálad. Aktivuje naši intuici a psychické schopnosti a také pomáhá při meditaci. Zmírňuje nespavost a uvolňuje napětí.

Křišťál přijímá a vysílá energii zároveň, vyrovnává rovnováhu, stává se zrcadlem naší duše. Neutralizuje negativní energii a černou magii. Je dokonalý nositel čistého světla. Dodává energii a světlo do našeho snažení. Posiluje samostatnost a pomáhá zdokonalovat osobnost. Křišťál nás ochráni před elektromagnetickým zářením, jehož je v 21. století kolem nás až příliš mnoho.Ekologičtí technici zjistili, že vibrace křišťálových kamenů mohou výrazně snížit sílu elektromagnetického pole mobilních telefonů a televizních přijímačů.

Posvátná Rudraksha vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl. Je vědecky prokázáno, že Rudraksha má spoustu zdravotních výhod. Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek. Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
Minerály a ostatní:
ametyst
,
křišťál
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.8.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Deewa Art
Katalogové č.: 9228402
Vloženo: 25.1.2018
Menu
--