Domů Prodané zboží prodejce Deewa Art Náramek s Morganitem, Rudrakšou & Křišťálem (S 17,5 cm)

Morganit ztělesňuje lásku k sobě i k ostatním lidem. Ženám pomáhá uvědomit si svou nezávislost na mužích při současném pocitu harmonie s mužskou energií. Je tak vhodným kamenem pro partnery, zvyšuje pocit sounáležitosti, lásku a vzájemné pochopen

Křišťál je nejúčinnější léčivý, universální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Vhodný pro meditace a magické účely.

Posvátná Rudraksha vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl. Je vědecky prokázáno, že Rudraksha má spoustu zdravotních výhod. Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek. Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem.

doplněno postříbřeným přívěskem

Barvy:
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.1.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Deewa Art
Katalogové č.: 10124954
Vloženo: 1.12.2018
Menu
--