Domů Prodané zboží prodejce Deewa Art NÁRAMEK S ONYXEM, RUDRAKŠOU & SYMBOLEM OM (M 19 cm)

Vše, co děláte, dělejte s radostí a láskou. Vážte si sebe a svého života.Symbol Óm má léčivé a zklidňující účinky, zejména po velké námaze, ale i po prodělané těžké nemoci. Óm čistí, stabilizuje a těsní auru. Přeměňuje na světlo, očišťuje a chrání.

Onyx je ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy. Udržuje v těle rovnováhu energií jing a jang.

Posvátná Rudraksha vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl. Je vědecky prokázáno, že Rudraksha má spoustu zdravotních výhod. Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek. Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem.Symbol OM-Celé slovo i tři znaky A-U-M v sobě nesou obrovskou duchovní sílu. Její název symbolizuje veškerou trojitost: minulost, současnost i budoucnost (zrození, život i smrt). Tato mantra se považuje za objekt meditace s nejvyšší hodnotou. Óm si lze představit jako je nekonečný oceán. Jednotlivé Óm zpívané člověkem je kapkou v tomto oceánu, ta však nemůže být oddělena od oceánu a může si činit nárok na nekonečný oceán jako na svůj zcela vlastní. Když člověk zpívá Óm, dotýká se a vyvolává kosmické vibrace nejvyššího Zvuku.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.8.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Deewa Art
Katalogové č.: 9276526
Vloženo: 8.2.2018
Menu
--