Domů Prodané zboží prodejce Deewa Art Náramek s Rudrakšou,Malachitem,Lávou & Měsíčním k. (S 17,5 cm)

Rudrakša 7 mm, Měsíční kámen 8 mm, Malachit 4 mm

Malachit je silný ochranný kámen, zejména u dětí slouží jako ochrana proti pádům. Ochraňuje na cestách, pohlcuje negativní energie a odebírá z těla znečišťující látky. Malachit uklidňuje nervovou soustavu a podporuje klidný spánek. Při obchodních jednáních pomáhá uzavírat dobré obchody. Čistí čakry, otevírá srdce nepodmíněné lásce, vytahuje na povrch psychosomatické problémy.

Měsíční kámen je úzce spjat s Měsícem a intuicí. Přitahuje lásku a řeší milenecké problémy. Zajišťuje klidný spánek. Mírně ochranný zvláště na cestách. Obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup. Vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce. Na čakře solar plexu ukáže staré nefunkční citové způsoby jednání a pomáhá je odstranit.

Měsíční kámen byl používán Římany pro výrobu šperků již téměř před dvěma tisíci let.V Indii je měsíční kámen dodnes posvátným kamenem milenců a šperky s tímto kamenem se zde tradičně dávají jako svatební dar. Již od nejstarších dob je měsíční kámen spojován s magií Měsíce, je stále používán jako amulet ochrany pro cestovatele a jako dar milenců pro vzájemný silný vztah a vášeň. Stříbný měsíční kámen pozitivně ovlivňuje naše chování, emoce a duchovní růst. Stříbrný měsíční kámen uklidňuje a povzbuzuje, učí nás přirozené rytmy našeho života. Pomáhá usmíření odcizených partnerů a milenců. Stříbrný měsíční kámen je kamenem naděje, který napomáhá sebevědomí a podporuje naši osobnost. 

Léčebné využití: Stříbrný měsíční kámen pomáhá při naladění k harmonickému rytmu biologických sil vlastního těla. O měsíčním kameni se věří, že silně ovlivňuje ženský reprodukční systém, podporuje plodnost, usnadňuje průběh těhotenství a porod. Též se udává, že zmírňuje menstruační potíže, pomáhá vyrovnávat hormonální systém. Měsíční kámen může působit jako kámen pro podporu růstu u dět. Též se o něm píše, že může také pomoci při léčbě a zmírnit degenerativní stavy kůže, vlasů a očí. Spojen s magií Měsíce, je měsíční kámen velmi vhodné použít jako podporu při léčbě nespavosti a pro přivolání příznivých snů.

Lávový kámen je v podstatě lávová vyvřelenina z útrob země.Magma různé tíhy a složení podle oblasti kde se sopka nachází.Již za dávných dob byla některými kmeny, nazývána také jako krev země.Magma se na povrch dostává z různé hloubky a podle dosažení povrchu a její tuhnutí je také rozdílná její kvalita a vlastnosti. Havajci používali lávové kameny ke stavbě heaiu (středisko náboženských a magických aktivit). Heaiu měly různé funkce, některé byly středisky léčení, jiné byly zasvěcovány božstvům, další byly doménou boha války Kukailimokua, slavného božského patrona Kamehameha. Magické užití: Existují dva druhy lávy známé pod havajskými názvy: A´a, robustní, hrubá láva, která se považuje za projektivní, či mužskou a Pahoe hoe, neboli hladká láva, která je receptivní, či ženská. A´a je v magické ochraně nejmocnější, ale dobře fungují oba typy. Kousek lávy položený na oltáři nebo nošený u sebe je považován za mocný ochranný amulet. Láva je silným ochranným kamenem. Je zasvěcený léčení a uzdravení. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci.

ZDRAVÍ: Pomáhá při bakteriálních zánětech, posiluje zažívací trakt, odstraňuje následky tělesných i duševních traumat.

DUŠE: Dopomáhá rozvíjet fantazii, dodává sebedůvěru. Ochraňuje před špatnými vlivy, aktivuje logické myšlení.

Posvátná Rudraksha vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl. Je vědecky prokázáno, že Rudraksha má spoustu zdravotních výhod. Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek. Vytváří ochranné kruhy před negativitou a odstraňuje překážky na cestě za úspěchem.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Minerály a ostatní:
malachit
,
měsíční kámen
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.1.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Deewa Art
Katalogové č.: 10144290
Vloženo: 6.12.2018
Menu
--