Domů Prodané zboží prodejce artemis1981 náramek se sílou přírody - ŘÍČNÍ PERLY
Jemný a velmi elegantní náramek tvořený z říčních perliček.
Perly jsou známy již od nepaměti a provázejí lidstvo ve všech civilizacích, od těch nejstarších a nábožensky různě orientované, kde jsou perly považovány za samotnou duši člověka a jeho podstaty. Dodnes se v některých civilizacích uchovala podstata perly - tedy symbol duchovní čistoty a osvícení. Již staří Římané považovali perly za symbol moudrosti, životního štěstí a také bohatství.
V pojetí 21. století lze perlu chápat jednak z pohledu přírodního - jako jeden z úžasných přírodních žijících úkazů. Z druhého pohledu jako dokonalou krásu, noblesu a přirozenost. A pohled třetí skýtá pohled mimo přírodní charakter - je to pohled společenského postavení a prestiže / mořské, přírodní vzácné perly /.
Říční perla je perla sladkovodní, která vyrůstá v lastuře perlorodky. Perly se kultivují na perlových farmách a díky tomu získávají ucelený tvar, do kterého by se perla v přírodě nezaoblila. Důvodem výstavby perlových farem se sladkovodními jezírky a chování perel mimo "volnou přírodu" jsou značně znečištěné vody, ve kterých neexistují pro jejich růst příhodné podmínky.
Nádherné zbarvení perly a tvar vytváří perlorodka v závislosti na prostředí, ve kterém vyrůstá. Každá perlička je svým vlastním originálem - liší se intenzitou barvy, tvarem, leskem, barevným seskupením, hloubkovým probarvením.
Zapínání šperku je zlaté barvy, vyrobeno z bižuterního kovu.
Délka náramku: 18 cm
Údržba perlového náramku:
Perlový náramek je organického původu, což nám napovídá, že se o něj musíme náležitě postarat. Perly jsou velmi citlivé na sucho a vlhko, nemají se rády s pleťovými krémy, parfémy ani laky na vlasy, ... K odkládání perlového náramku doporučujeme šperkovnici nebo dózičku, ve které bude náramek "odpočívat" v temnu a suchu.

 

Barvy:
prodejní cena
109 Kč
Prodáno 24.5.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: artemis1981
Katalogové č.: 7498234
Vloženo: 7.6.2016
Menu
--