Domů Prodané zboží prodejce artemis1981 náramek se sílou přírody - Rudraksha, Prehnit

RUDRAKSHA je přírodní semínko z věčně zeleného, posvátného indického stromu Elaeocarpus granitus, jenž dokáží vytvářet velkou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Náramek se semínky Rudraksha dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem. Tím se jeho vytčená cesta stává snazší a cíle je rychleji dosaženo.
Název rudraksha doslova znamená "Boží slzy" / "slzy Boha Shivy " /. Legenda praví: Bůh Shiva jednoho dne meditoval za tisících šťastných a bohatých let pro lidstvo. Po meditaci začal nečekaně plakat slzy soucitu, ze kterých začaly vyrůstat stromy. Jejich plody mají božskou energii a silnou moc přinášet do života zdraví, štěstí a harmonii.

Prehnit přináší svému majiteli ochranu a klid, harmonizuje tělo i mysl. Je natolik silný, že dokáže revitalizovat a obnovovat i okolí, ve kterém se nachází. Dokáže nás navést na cestu v souladu s přírodou, přírodními energiemi, upevnit nás k Matce Zemi.
Síla Prehnitu je velmi mocná, působí na rovni fyzické, duševní zdravotní.

Barvy:
prodejní cena
185 Kč
Prodáno 31.8.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: artemis1981
Katalogové č.: 7780967
Vloženo: 20.9.2016
Menu
--