Domů Prodané zboží prodejce ValliG Angelit, praskaný Křišťál, Růženín a stříbro Ag925
Angelit je symbolem míru. Mírní duševní bolest a pomáhá navodit hluboký klid a mír. Pomáhá při telepatické komunikaci a zvyšuje vnímavost. Zvyšuje úroveň vědomí. Pomáhá navazovat kontakt s vesmírnou energií. Napomáhá soustředění. Tlumí emoce a rozbouřené city.

Růženín je kamenem dobra, trpělivosti, mírnosti, něžnosti a lásky. Prohlubuje fantazii i vnímavost vůči všemu krásnému. Vzbuzuje něžnou lásku. Umožňuje nacházet cestu ke klidu a ochraňuje nás před závistí a nenávistí. Učí nás odpouštět. Napomáhá prohloubit spojení s partnerem. Usnadňuje vstup lásky do našeho života. Uklidňuje rozbouřené emoce, snižuje psychické potíže a přispívá ke klidnému spánku. Má význam i pro sexuální život, kdy působí stimulačně. Jako kámen lásky působí nejsilněji na srdeční čakře.

Křišťál je symbolem nejvyšší čistoty a síly a odjakživa byl používán jako magický kámen. Transformuje a filtruje energie, přičemž vše kladné v nás koncentruje a vše negativní odebírá. Kladně působí na posilování životního partnerství. Pomáhá překonávat pocity úzkosti z neznáma. Harmonizuje čakry.

Náramek je ručně vyroben z přírodních drahých kamenů Angelit, Růženín a praskaný Křišťál. Je ozdoben korálkem ze stříbra Ag925, který je pozlacen 18kt růžovým zlatem.

Délka náramku: 17 cm

Znamení: Kozoroh, Ryby, Vodnář, Býk, Váhy, Střelec, Lev

Velikost korálků: 8 mm

Náramek uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte kontaktu s vodou, potem, vlhkem, nevystavujte přímému slunci. Vyobrazená barva na se může mírně lišit v závislosti na nastavení monitoru

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
Minerály a ostatní:
křišťál
,
růženín
prodejní cena
219 Kč
Prodáno 11.6.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ValliG
Katalogové č.: 10635998
Vloženo: 10.6.2019
Menu
--