Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry NÁRAMEK Z BÍLÉHO ONYXU S ACHÁTEM

Něžný letní náramek z bílého onyxu s drúzou tyrkysového achátu uprostřed.

Onyx je ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu. Poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, pomáhá se zbavit starých traumat ovlivňujících současný život, snižuje strach a obavy. Udržuje v těle rovnováhu energií jing a jang.

Achát nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu. Posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Náramek sedí na zápěstí s obvodem kolem 15,5-16 cm. Pro případnou úpravu velikosti náramku, do poznámky k objednávce prosím napište pevný obvod (tj. bez vůle) Vašeho zápěstí. Náramek vyrábím tak, aby byl malinko volnější.

Průměr onyxů je 8 mm, průměr kulatého achátu uprostřed je 12 mm.

Další podobné náramky naleznete zde.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
pozlacené
Minerály a ostatní:
onyx
,
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.8.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 11444033
Vloženo: 27.4.2020
Menu
--