Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry NÁRAMEK Z BROUŠENÉHO MORGANITU

Náramek z broušených morganitů (polodrahokam) jemných pastelových barev.

Pouze 1 kousek!

Morganit (odrůda berylu) je nazýván růžový smaragd, též kámen božské lásky. Jedná se o vzácný polodrahokam, který se nachází pouze v Thajsku, Brazílii, na Madagaskaru, v Africe a v USA.

Morganit ztělesňuje lásku k sobě i k ostatním lidem. Pokud je barva morganitu spíš fialovo-růžová, pak harmonizuje čelní čakru, používá se ke stimulování mysli a porozumění vzpomínkám. Broskvová barva představuje hluboký duchovní aspekt božské lásky a harmonizací sakrální čakry podporuje energii Kundalini, čímž může stimulovat sexuální pocity a zlepšit tak vztahy mezi partnery. Ovlivněním čakry solar plexu podporuje nejen tvořivost, ale také ženskou energii lásky a je tak vhodný pro nezapomenutelnou zkušenost lásky. Ženám pomáhá uvědomit si svou nezávislost na mužích při současném pocitu harmonie s mužskou energií. Morganit je vhodným kamenem pro partnery, zvyšuje pocit sounáležitosti, lásku a vzájemné pochopení.

Náramek sedí na zápěstí s obvodem kolem 15,5 cm. Pro případnou úpravu velikosti náramku uveďte prosím svůj obvod zápěstí (bez vůle) do poznámky k objednávce. Náramek vyrábím tak, aby byl malinko volnější.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.1.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 12155215
Vloženo: 22.1.2021
Menu
--