Domů Prodané zboží prodejce Děláme originály Náramek z fluoritu aneb "Dodám ti zručnost"

Tento náramek je vyrobený z kuliček pravého fluoritu nádherných barev - fialové, světle zelené, světle žluté, světle růžové a průhledně čiré - o průměru 8 mm, které jsou navlečené na silném a pevném pružném vlasci.

Na ukázkové fotce jsem použila 22 kusů kuliček, což vychází na obvod náramku 17,6 cm a obvod zápěstí v nejtenčím místě 16 cm. Pokud máte silnější obvod zápěstí (prosím změřit a napsat do poznámky k objednávce!), přidám pár fluoritových korálků, aby náramek padl přesně. :o)

Fluorit pomáhá při učení, zvyšuje koncentraci, sebedůvěru, kreativitu, zručnost a tělesnou i duševní koordinaci. Je obdařen silnou ochrannou mocí, posiluje naše myšlenky a analytické schopnosti. Fluorit potlačuje silné emoce, urovnává zoufalství, depresi či vztek.

Léčebné využití: Fluorit likviduje viry, léčí všechny druhy infekce včetně rýmy a nachlazení. Účinně totiž působí na oční, nosní, ušní a krční potíže. Je výborný na kosti, artritidu, bolesti zad a revmatismus. Dále jej lze použít během stomatologických zásahů, jelikož blahodárně působí na zuby. V neposlední řadě regeneruje a odstraňuje vrásky.

Fluorit je přiřazován k těmto znamením horoskopu: vodnář, štír, ryby a kozoroh.

Poznámka: Náramek dodávám v krásné pevné papírové krabičce. Je tak připraven ihned k darování. :o)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
299 Kč
Prodáno 16.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Děláme originály
Katalogové č.: 8899870
Vloženo: 6.10.2017
Menu
--