Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry NÁRAMEK Z KORÁLU S ACHÁTOVÝM KŘÍŽKEM

Náramek z lososového korálu (AAA) a křížku z třpytivé drúzy achátu. Pouze jeden originální kousek. Můžete jej nosit samostatně i vrstvit s dalšími náramky.

Minimalistický šperk na každodenní nošení. Navlečeno na pružence.

Drúza je srostlice krystalů na společném podkladu, z této podložky vyrůstá do volného prostoru. Jednotlivé krystaly, k jejichž srůstu postupně došlo, jsou uspořádány bez jakékoli vzájemné souvislosti a zákonitosti.

Korál je kámen, který je nošen lidmi po mnoho staletí. V řadě zemí je stále používán jako ochrana před „zlým okem“ tedy uhranutím. Jde o kámen, který přináší štěstí, proto je velmi oblíbený jako šperk, aby jej měli lidé stále u sebe. 

Achát nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu. Posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Náramek sedí na zápěstí s obvodem kolem 15,5-16 cm. Pro případnou úpravu velikosti náramku do poznámky k objednávce prosím napište obvod svého zápěstí (bez vůle). Náramek vyrábím tak, aby byl malinko volnější.

Průměr korálů je 4 mm.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
achát
,
korál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.10.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 13592666
Vloženo: 8.10.2022
Menu
--