Domů Prodané zboží prodejce Děláme originály Náramek z křišťálu s turmalínem "Dodám ti energii"

Tento náramek je vyrobený z kuliček pravého křišťálu s turmalínem o průměru 8 mm, které jsou navlečené na silném a pevném pružném vlasci.

Na ukázkové fotce jsem použila 22 kusů kuliček, což vychází na obvod náramku 17,6 cm a obvod zápěstí v nejtenčím místě 16 cm. Pokud máte silnější obvod zápěstí (prosím změřit a napsat do poznámky k objednávce!), přidám pár křišťálovo-turmalínových korálků, aby náramek padl přesně. :o)

Křišťál je průsvitný a bezbarvý krystal křemene. Je to nejúčinnější léčivý krystal, jenž silně nabíjí novou energií (pohlcuje ji, zase uvolňuje a reguluje) a uvádí ji tak do absolutní harmonie.

Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Je vhodný pro meditace a magické účely. Odstraňuje rovněž škodlivé elektromagnetické záření a čistí vodu či geopatogenní zóny.

Léčebné využití: Používá se na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy (i migrény) a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy a zvyšuje laktaci. Příznivý účinek má i na vlasy, pokožku a nehty.

Křišťál je přiřazován k těmto znamením horoskopu: lev, kozoroh a vodnář.

Turmalín je jedinečný kámen - nemá totiž nikdy nepříznivý účinek, působí vždy ve prospěch svého majitele. Přináší radost, pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje napětí, stres, zlost či strach, je ochranným kamenem. Propojuje, čistí a harmonizuje, odstraňuje bloky  a udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii.

Léčebné využití: Turmalín je léčitel těla i duše, zvyšuje imunitu, chrání před virovými onemocněními, léčí dětská onemocnění, příznivě působí na srdce a páteř.

Turmalín je přiřazován k těmto znamením horoskopu: kozoroh, štír, rak a váhy.

Poznámka: Náramek dodávám v krásné pevné papírové krabičce. Je tak připraven ihned k darování. :o)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Minerály a ostatní:
křišťál
,
ostatní
prodejní cena
349 Kč
Prodáno 14.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Děláme originály
Katalogové č.: 8875535
Vloženo: 28.9.2017
Menu
--