Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Náramek z leopardího jaspisu + růžového opálu

náramek z leopardího jaspisu + růžového opálu

  • vhodné pro obvod zápěstí 16- 17,5 cm
  • délka náramku - 17,5 cm
  • průměr korálku jaspisu - 8,5 mm, opálu - 8 mm
  • navlečen na pružence - 0,8 mm

Leopard jaspis svým vzhledem připomíná kůži leoparda, učí nás vidět a přijímat takové, jací ve skutečnosti jsme, podporuje imunitní systém, léčí zažívací a trávicí trakt, podporuje činnost žlučníku, jater, ledvin a močového měchýře.

Opál

Užití: štěstí, síla, peníze, krása, duševní rozvoj
Vlastnosti: 
Obsahuje barvy i schopnosti všech dalších kamenů, proto může být nabit a naprogramován každým typem energie, přináší štěstí a odhaluje naši vnitřní krásu, probouzí duševní a mystické vize, pomáhá při astrálních projekcích, dokáže pohlcovat i vysílat, je karmickým kamenem, učí nás, že vše, co vyšleme se nám vrátí zase zpátky, je i ochranným kamenem a může nás učinit „neviditelnými“, pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já, rozvíjí naše psychické síly, zesiluje zvláštnosti charakteru a odhaluje osobní vlastnosti, které je třeba přeměnit, vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony. Zesiluje city a odstraňuje zábrany, vyvolává věrnost a loajalitu. 
Léčebné využití: léčí infekce a horečky, blahodárně působí na zrak, odstraňuje premenstruační syndrom, pomáhá při porodu, čistí krev a ledviny a dodává celkovou sílu k životu.

Znamení zvěrokruhu : Blíženci, Štír, Panna, Rak, Váhy,Kozoroh,Střelec, Vodnář

Barvy:
Styl:
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
jaspis
,
opál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.9.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 9784575
Vloženo: 12.8.2018
Menu
--