Domů Prodané zboží prodejce Hraboshovi Náramek z minerálů - amazonit, howlit - vážka Obvod zápěstí 17 - 18 cm

Tento náramek z přírodních minerálních kamenů obsahuje amazonit, howlit a přívěšek vážky. Obsahuje korálky o velikosti 8 mm, navlečené na dvojité pružence. Náramek zasílám v ozdobném pytlíčku.

AMAZONIT 

je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Je vhodný pro ty, kteří hledají klid v duši, pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii. Pomáhá najít vlastní pravdu a dodává energii k překonávání strachu.

HOWLIT 

se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Je vynikající prostředek proti nespavosti. V duševní rovině učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy. Howlit uklidňuje mysl a výborně působí při usínání nebo meditaci. Umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Jedná se o kámen posilující paměť a současně vzbuzující touhu po poznání. Howlit dokáže uklidnit rozvířené city.

VÁŽKA 

symbolizuje schopnost vyhnout se útoku, porozumění snům, rozbití iluzí, rychlost, proměnu, moudrost a osvícení.

Obecné informace

Osobní odběr možný v Olomouci a Valašském Meziříčí.

Korálky jsou o velikosti 8 mm, navlečeny na dvojité pružence. Náramek obvykle mírně povolí a přizpůsobí se velikosti ruky.

Výrobky chraňte před kontaktem s vodou, vlhkem, potem, slunečním zářením. Kontakt s výše uvedeným může mít vliv na změnu vlastností použitých materiálů.

Upozornění: Náramky jsou vyrobeny z přírodního materiálu a jednotlivé kousky se mohou lišit např. tvarem nebo barvou. Každý kousek je tak naprostý originál. Počet korálků se může lišit.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
dřevo
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hraboshovi
Katalogové č.: 10778293
Vloženo: 5.8.2019
Menu
--