Domů Prodané zboží prodejce amber sun Náramek z minerálů - kombinace rodonit s krystaly

Náramek vyrobený z kombinace těchto minerálních kamenů: růžový rodonit, šedý křemen, křišťál a růženín (velikost korálků 8 mm plus růženín 10 mm). Doplněno dvěma korálky z chirurgické oceli.

Vnitřní obvod náramku je cca 17,5 cm. Navlečeno na silném pružném silikonu. 

Rodonit: kámen zotavení a rovnováhy, který propojuje srdce a mysl. Pomáhá znovu nastolit rovnováhu po ztrátách - zaměstnání, vztahu či blízké osoby. V době změn dodává sílu, vytrvalost i radost. Učí nás toleranci a trpělivosti, přijímat i to, co vybočuje z našich představ, aby nám v budoucnu bylo k užitku. 

Astrologie: Beran, Býk, Rak, Váhy, Kozoroh

Růženín - kámen lásky a srdce

Provází nás na cestě hledání jako strážný anděl, pomáhá nám otevřít srdce nadsmyslové lásce. Léčí bolesti srdce, zvyšuje naději na kladné přijetí, posiluje empatii a citlivost. Učí nás trpělivosti v komunikaci s druhými, prohlubuje vnímavost našich smyslů k umění, oživuje v nás fantazii a schopnost vidět dál, než kam dosahují naše smysly. Růženín nás naučí, jak znovu milovat sami sebe, protože jen tak můžeme přijmout lásku druhého člověka.

Astrologie: Býk, Ryby, Střelec, Váhy

image

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
křišťál
,
růženín
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: amber sun
Katalogové č.: 9264876
Vloženo: 5.2.2018
Menu
--