Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Náramek z minerálů /láva+ topaz + hematit/

náramek z lávy, topazu a hematitu

  • vhodné pro obvod zápěstí 16- 17,7 cm
  • délka náramku - 17,7 cm
  • průměr korálku - 8 mm
  • navlečen na pružence - 0,8 mm

Vlastnosti Lávy

Jste po dlouhé zimě unavení a ve stresu? Láva dokáže rozproudit vaši vlastní energii a radost ze života! Uklidňuje emoce. Odjakživa se používá jako ochranný amulet před nemocemi, únavou, depresí a nechutí do života. Ukrývá v sobě sílu z nitra země. V minulosti byla láva symbolem válečných bohů. Může vám pomoci čelit všem nástrahám každodenního života. Kromě energie dodává i sebevědomí a vášeň. Je symbolem síly, posiluje sexuální energii, mezilidské vztahy i plodnost. Dodává pocit harmonie, svému majiteli přináší pozitivní energii a unavené mysli svěžest.
Topaz

Užití: ochrana, peníze, láska, léčení,
Vlastnosti: projektivní, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně. Je to ochranný kámen proti všem druhům negativity. Mírní strach, vztek a depresi. Zabraňuje náměsíčnosti a nočním můrám. Přináší radost a hojnost, upevňuje zdraví, zaměřuje energii tam, kde je to třeba, uklidňuje, dobíjí, motivuje, přináší pravdu a odpuštění, též přízeň osudu zajišťující úspěšné dosažení stanovených cílů. Je kamenem lásky, majiteli pomůže být otevřený a dosáhnout vnitřní moudrosti, vhodný pro umělce.
Léčebné využití: reguluje trávící soustavu, pomáhá při snižování váhy, ale také bojuje s anorexií, mírní revmatismus a artritidu.

Znamení zvěrokruhu :  Blíženci, Lev, Střelec

Náramek je zabalen do celofánového sáčku s popisem vlastností kamenů

 

 

Barvy:
Styl:
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.1.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 10057019
Vloženo: 11.11.2018
Menu
--