Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Náramek z minerálu /lepidolit, křišťál, jadeit.. /
  • náramek z lepidolitu, křišťálu, jadeitu a hematitu
  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,5 cm
  • délka 17,3 cm /potřebujete-li jinou délku, napište to, prosím do poznámky/
  • průměr korálku - 6 mm, 
  • přívěsek srdíčko - nerez. ocel

    Křišťál

    Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení
    Vlastnosti: 
    Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
    Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.
    Léčebné využití: vhodný na všechny zdravotní problémy, 
    včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci. 

    Lepidolit

    Léčebné užití:  Přináší úlevu při alergiích. Posiluje imunitní systém. Pomáhá při vyčerpání. Potlačuje bolest zad, překonává kloubní problémy. Kůži zbavuje jedovatých látek. Chrání před zářením z počítačů.
    Užití: klid, štěstí, ochrana, proti nočním můrám, láska 
    Vlastnosti: Je to uklidňující kámen vhodný k odbourávání stresů každodenního života. Tiší vztek, hněv a další negativní emoce. Pozvedává psychické vědomí. Přitahuje štěstí svému nositeli. Podporuje lásku, uklidňuje vztahy narušené emocemi a pomáhá usmíření mezi milenci. Odstraňuje elektromagnetické znečištění (měl by ležet na počítačích, kde účinně pohlcuje škodlivé záření). Účinně odstraňuje bloky a jejich příčiny. Zmírňuje stres a deprese. Potlačuje utkvělé myšlenky, odstraňuje malomyslnost a překonává nespavost. Stabilizuje výkyvy nálad a návaly strachu nebo paniky. Pomáhá překonávat všechny citové i fyzické závislosti včetně anorexie. Pomáhá k nezávislosti a dosažení stanovených cílů. Svému majiteli přináší hluboké citové vyléčení. 

    Jadeit

    Léčebné využití: pomáhá tělu léčit se, přičemž působí na nefyzické problémy, jež nemoc způsobily, léčí ledviny, močový měchýř, srdce, žaludek, kyčle, slezinu, 
    Užití: prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, 
    Vlastnosti: 
    Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

     

     

 

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
křišťál
,
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.9.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 9841724
Vloženo: 2.9.2018
Menu
--