Domů Prodané zboží prodejce Hraboshovi Náramek z minerálů - růženín, tygří oko, howlit Obvod zápěstí 16 - 17 cm

Tento náramek z přírodních minerálních kamenů obsahuje růženín, howlit, fialové tygří oko a přívěsek květiny. Obsahuje korálky o velikosti 8 mm, navlečené na dvojité pružence. Náramek zasílám v ozdobném pytlíčku.

RŮŽENÍN

je kámen lásky. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

FIALOVÉ TYGŘÍ OKO

je symbolem odvahy, energie, pochopení, vášně, kreativity, sebejistoty a vyrovnanosti. Pomáhá zmírnit stres. Konkrétně červené tygří oko je kámen, který pomáhat bojovat s lhostejností a zapomínáním. Dodává novou energii a motivaci. Nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Pomáhá odbourat závislosti na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty.

HOWLIT

se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Je vynikající prostředek proti nespavosti. V duševní rovině učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy. Howlit uklidňuje mysl a výborně působí při usínání nebo meditaci. Umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Jedná se o kámen posilující paměť a současně vzbuzuje touhu po poznání. Howlit dokáže uklidnit rozvířené city.

KVĚTINA

znázorňuje čistotu, radost a lásku.

Obecné informace

Osobní odběr možný v Olomouci a Valašském Meziříčí.

Korálky jsou o velikosti 8 mm, navlečeny na dvojité pružence. Náramek obvykle mírně povolí a přizpůsobí se velikosti ruky.

Výrobky chraňte před kontaktem s vodou, vlhkem, potem, slunečním zářením. Kontakt s výše uvedeným může mít vliv na změnu vlastností použitých materiálů.

Upozornění: Náramky jsou vyrobeny z přírodního materiálu a jednotlivé kousky se mohou lišit např. tvarem nebo barvou. Každý kousek je tak naprostý originál. Počet korálků se může lišit.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
růženín
,
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hraboshovi
Katalogové č.: 10788915
Vloženo: 10.8.2019
Menu
--