Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry NÁRAMEK Z MOOKAITU S BUDDHOU Náramek s přívěskem Buddhy

Náramek z kuliček minerálu jaspis mookait s přívěskem sedícího​ Buddhy - POZOR! OPROTI FOTOGRAFII JE PŘÍVĚSEK VE STŘÍBRNÉM PROVEDENÍ.

Náramek sedí na zápěstí s obvodem kolem 15,5-16 cm. Do poznámky k objednávce prosím napište pevný obvod Vašeho zápěstí (bez vůle) pro případnou úpravu velikosti náramku. Náramek vyrábím tak, aby byl malinko volnější.

Sedící Buddha přináší spokojenost do všech životních oblastí. Účinně podporuje zdraví, dlouhověkost, spokojenost, úspěch v povolání a dosažení vysokého postavení v úřadě a s tím související finanční prospěch. Buddha je symbolem klidu, harmonie a životní spokojenosti.

Jaspis mookait se vyskytuje pouze v Austrálii, konkrétně v přírodním parku Kennedy Ranges poblíž Mooka Creek. Název tohoto pozoruhodného minerálu je odvozen od výrazu „mooka“, což v řeči australských domorodců znamená „tekoucí voda“ (Mooka Creek je známa velkým počtem pramenů).

Má červenou až tmavohnědou barvu s žlutými a mléčnými oválky, připomínající kávu se šlehačkou :-) Dodává hluboký klid a rovnováhu v každé situaci, přináší touhu po nových experimentech a pomáhá čelit jejich důsledkům, ukazuje všechny možnosti a pomáhá vybrat jedinou správnou. 

Užití: štěstí, krása, ochrana.

Další podobné náramky naleznete zde.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
jaspis
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.7.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 8574177
Vloženo: 30.5.2017
Menu
--