Domů Prodané zboží prodejce Děláme originály Náramek z nefritu aneb "Dodám ti štěstí"

Tento náramek je vyrobený z kuliček pravého nefritu nádherné, blankytně modré barvy o průměru 8 mm, které jsou navlečené na silném a pevném pružném vlasci. Místo označení nefrit se můžete setkat i s označením jadeit - rozdíl je pouze v tom, že oproti krémovému nefritu je jadeit průsvitný.

Na ukázkové fotce jsem použila 22 kusů kuliček, což vychází na obvod náramku 17,6 cm a obvod zápěstí v nejtenčím místě 16 cm. Pokud máte silnější obvod zápěstí (prosím změřit a napsat do poznámky k objednávce!), přidám pár nefritových korálků, aby náramek padl přesně. :o)

Jadeit/nefrit je starodávným a posvátným kamenem, který přitahuje štěstí, lásku, peníze a přátelství. Jedná se o ochranný kámen, jenž udržuje svého nositele mimo nebezpečí a vnáší do jeho života harmonii. Má sílu prodlužovat život, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Léčebné využití: Jadeit/nefrit napomáhá činnosti orgánů, jež mají na starost filtraci a vylučování. Působí tedy léčivě na ledviny, močový měchýř, žaludek, slezinu a nadledvinky. Odstraňuje z těla jedovaté látky, uzdravuje buněčný a kosterní systém a pomáhá hojit stehy. Zvyšuje plodnost, udržuje rovnováhu tekutin v těle a poměr kyselého a zásaditého prostředí.

Nefrit je přiřazován k těmto znamením horoskopu: rak a ryby.

Poznámka: Náramek dodávám v krásné pevné papírové krabičce. Je tak připraven ihned k darování. :o)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
199 Kč
Prodáno 16.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Děláme originály
Katalogové č.: 8876806
Vloženo: 29.9.2017
Menu
--