Domů Prodané zboží prodejce Děláme originály Náramek z obsidiánu aneb "Dodám ti sebevědomí"

Tento náramek je vyrobený z kuliček pravého, nádherně duhově černého obsidiánu o průměru 1 cm, které jsou navlečené na silném a pevném pružném vlasci.

Duhový obsidián vypadá na umělém světle černý, ale venku na slunci se nádherně "rozehraje" fialovými a zelenými odlesky

Na ukázkové fotce jsem použila 18 kusů kuliček, což vychází na obvod náramku 18 cm a obvod zápěstí v nejtenčím místě 16 cm. Pokud máte jiný obvod zápěstí (prosím změřit a napsat do poznámky k objednávce!), uberu či přidám nějaké obsidiánové korálky, aby náramek padl přesně. :o)

Obsidián je druh sopečného skla, horniny, která vznikla po prudkém zchladnutí lávy. Má výrazný lesk. 

Obsidián je silně ochranný kámen vytvářející štít proti všemu negativnímuPřináší poznání týkající se duchovní podstaty, schopnost soucitu a sílu. Největším darem obsidiánu je pak možnost vhledu do příčin nerovnováhy. Dokáže vnášet hloubku a jas do vašich citů. Duhový obsidián umí rovněž vstřebávat negativní energii z aury a odvádět z těla stresTento kámen je vhodné mít při sobě při zkouškách a důležitých rozhodnutích.

Léčebné využití: Obsidián zbavuje organismus toxických látek, posiluje zažívací orgány, snižuje bolest při artritidě a potížích s klouby, léčí záněty vyvolané bakteriemi a působí jako přírodní antibiotikum. Současně usnadňuje i fyzické trávení. Odstraňuje bloky a napětí.

Obsidián je přiřazován k těmto znamením horoskopu: lev, blíženci, štír, střelec a vodnář.

Poznámka: Náramek dodávám v krásné pevné papírové krabičce. Je tak připraven ihned k darování. :o)

image

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
199 Kč
Prodáno 23.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Děláme originály
Katalogové č.: 8870739
Vloženo: 27.9.2017
Menu
--