Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry Náramky s minerály a Buddhou (2. Onyx (černá))

Náramky s minerály (tygří oko/onyx) a hlavou smějícího se Buddhy (Maitréja). Obvod náramku je 17 cm, díky pružence se přizpůsobí vaší ruce.

Cena za 1 náramek:

1. Tygří oko (hnědá)

2. Onyx (černá)

Tygří oko je ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese.

Užití: ochrana, energie, peníze, věštění, odvaha

Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.
Léčebné využití: vyrovnává činnost mozkových hemisfér, pomáhá při léčbě zlomených kostí, působí na rozmnožovací orgány, léčí oči a krk, odstraňuje křeče. Pomáhá při léčbě poruch osobnosti. Zpomaluje metabolismus, mírní stres, vznětlivost a nadměrnou sexuální touhu.

Onyx je ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy. Udržuje v těle rovnováhu energiíjing a jang.

Užití: ochrana, síla, sebedůvěra
Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetám Mars a Saturn a elementu ohně.
Léčebné využití: redukuje nekontrolovatelné sexuální tužby, působí na zuby, kosti, kostní dřeň, léčí krevní poruchy a problémy nohou.

Smějící se Buddha je znázorněním Maitréji, příštího Buddhy, který ještě dlí na nebesích. Maitréja má přijít na Zemi a dosáhnout plného osvícení. Poté má učit čisté Dharmě, nejvyšší pravdě a odhalit nejzazší skutečnost o kosmu.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
onyx
,
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.3.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 8348097
Vloženo: 12.3.2017
Menu
--