Domů Prodané zboží prodejce Deewa Art Náramky set s Rudrakšou-Granát (S 17,5 cm)

ॐ Ochrana,Láska & Energie

,,Život je jako džezová trubka, když do ní nefoukáš, nic z ní nevyjde."
-Louis Armstrong

---------------------------------------------------------------------------------

3 Náramky-set, se semínky indického posvátného stromu Rudraksha 7mm, facetovaný Granát 8mm, facetovaný Křišťál 6mm, komponenty z pravého stříbra Ag 925(Vhodné pro alergiky-neobsahuje nikl!)
Navlečeno na pružném silonu.

---------------------------------------------------------------------------------

Granát je kámen vše-svazujícího ohně, vášně, ale i čistoty srdce. Daruje životní energii, podněcuje nás k činnosti jakéhokoli druhu, probouzí v nás aktivitu nejen sexuální, ale i obecnou, a podporuje naše nadšení a vytrvalost, dovést vytyčená předsevzetí ke zdárnému cíli. Posiluje naši vůli, sebedůvěru a v krizových situacích zmírňuje depresi. Podporuje naši představivost a otevírá náš vnitřní pohled ke skrytému a utajenému. Ve středověku byl nošen jako talisman proti zranitelnosti a nehodám. Obecně je však znám jako kámen lásky.

V rovině fyzické dodává našemu organismu sílu k regeneraci, k obnově buněk, podporuje tvorbu červených krvinek a upravuje krevní tlak.Červené granáty se používají jako náhražka rubínu. Zastavuje krvácení, povzbuzuje vitalitu a působí jako sexuální stimulátor. Upravuje hormonální a sexuální poruchy a podporuje fantazii. Léčí srdce, krevní oběh, mozek, játra. Je vhodný pro děti a je přiřazován k planetě Slunci. Podporuje fantazii, nadšení a vytrvalost, posiluje vůli, sebedůvěru, zvyšuje vitalitu a zmírňuje depresi. Pomáhá při revmatických potížích, bolestech kloubů, při chudokrevnosti. Je harmonizujícím kamenem. Výborně pomáhá na deprese a pomáhá krotit ego. Odbourává iluze.

---------------------------------------------------------------------------------

Křišťál - symbol světla na Zemi
Je nejuniverzálnější ze všech krystalů a je symbolem světla na Zemi, průzračnosti duše, síly léčivé energie. Je jako katalyzátor, který přijímá a vysílá energii zároveň, vyrovnává rovnováhu, stává se zrcadlem naší duše, průvodcem k nekonečnu.
V magické oblasti má odporovat veškerému zlu, neutralizovat negativní energii a černou magii, podporuje jasnozřivost, dodává energii a světlo do našeho snažení. Propojuje naší duši s vesmírnou věčností, harmonizuje, čistí a chrání auru, odstraňuje blokády bránící průtoku energie, odplavuje veškeré nečistoty aury a disharmonie duše. Je dokonalý nositel čistého světla. Posiluje samostatnost a pomáhá zdokonalovat osobnost. Je kamenem, který pomáhá pročišťovat celého člověka, zmírňuje zemské negativní záření včetně geopatogenních zón, odblokovává vnitřní Já, zvyšuje duchovní síly, srovnává jin a jang, zesiluje a převádí energii.

---------------------------------------------------------------------------------

Upozornění: Protože se jedná o přírodní materiál, liší se jednotlivé kusy tvarem, barvou i kresbou. Počítejte prosím s drobnými odchylkami ve velikosti, popř. tvaru.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
stříbro
,
ostatní
Minerály a ostatní:
křišťál
,
ostatní
,
granát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.1.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Deewa Art
Katalogové č.: 7672135
Vloženo: 12.8.2016
Menu
--