Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry NÁRAMKY Z HOWLITU A MORGANITU/RŮŽENÍNU Howlit a morganit

Dva náramky, jejichž základ tvoří howlit, který je doplněn broušenými morganity (ve světle modré, růžové a zelené) nebo růženíny (růžové) a zlatými korálky. Cena za jeden kus, variantu můžete zvolit v menu vpravo. 

Průměr kuliček howlitu je 8 mm, morganity jsou velikosti 8 mm, růženíny 10 mm. Zlaté korálky jsou pozlaceny několika vrstvami zlata (gold filled), díky tomu mají vlastnosti téměr stejné jako pravé zlato.

Náramek sedí na zápěstí s obvodem kolem 15,5 cm. Do poznámky k objednávce prosím napište pevný obvod Vašeho zápěstí pro případnou úpravu velikosti náramku. Náramek vyrábím tak, aby byl malinko volnější.

Howlit přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, navozuje harmonii. Pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit. Umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky. Uklidňuje city, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku k sobě samým, otevírá srdeční čakru.

Morganit (odrůda berylu) je nazýván růžový smaragd, též kámen božské lásky. Jedná se o vzácný polodrahokam, který se nachází pouze v Thajsku, Brazílii, na Madagaskaru, v Africe a v USA.

Morganit ztělesňuje lásku k sobě i k ostatním lidem. Pokud je barva morganitu spíš fialovo-růžová, pak harmonizuje čelní čakru, používá se ke stimulování mysli a porozumění vzpomínkám. Broskvová barva představuje hluboký duchovní aspekt božské lásky a harmonizací sakrální čakry podporuje energii Kundalini, čímž může stimulovat sexuální pocity a zlepšit tak vztahy mezi partnery. Ovlivněním čakry solar plexu podporuje nejen tvořivost, ale také ženskou energii lásky a je tak vhodný pro nezapomenutelnou zkušenost lásky. Ženám pomáhá uvědomit si svou nezávislost na mužích při současném pocitu harmonie s mužskou energií. Morganit je vhodným kamenem pro partnery, zvyšuje pocit sounáležitosti, lásku a vzájemné pochopení.

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Je to kámen dodávající životní energii. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. 

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
tyrkys
,
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.9.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 10140988
Vloženo: 5.12.2018
Menu
--