Domů Prodané zboží prodejce Pattistudio Nášivka - Květ plnobarevný menší

Vyšitý motiv určený k dozdobení triček, našití či nalepení na kapsičku, pouzdro, tašku, čepici, džíny a jiné. Může sloužit také jako záplata k zakrytí dírky nebo ušpinění oblíbeného oděvu, se kterým se ještě nechcete loučit, případně lze použít na vytvoření originální brože.

Velmi realisticky vykreslené detaily květu jsou vyšity viskózovými nitěmi s vysokým leskem v odstínech tyrkysové. Velmi decentní, klasický design. Motiv je vyšit na vyztuženém podkladu, který dobře drží tvar, nekrabatí se a neprověšuje. Okraje jsou termofixovány, takže se nic netřepí. Výšivku je možno našít nebo přilepit lepidlem na textil.

Velikost: 65x65 mm (menší varianta původní velikosti 85x85 mm, která je také v prodeji).

Údržba: Lze prát s oblečením při teplotách do 40°C, žehlit nejlépe z rubu nebo přes plátno.  Prát s podobně zbarveným prádlem, nečistit chemicky, nebělit.

Pokud není u zboží uvedeno "skladem", je vyráběno na konkrétní objednávku, sledujte prosím dodací lhůty. V případě, že na zboží velmi spěcháte, kontaktujte mne přes Fler poštu, podle aktuálních možností se Vám budu snažit vyjít vstříc.

©PattiStudio. Prosím respektujte autorská práva - nekopírujte.

Barvy:
Materiál - textil:
syntetika
,
směs
,
viskóza
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.10.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Pattistudio
Katalogové č.: 6736333
Vloženo: 16.10.2015
Menu
--