Domů Prodané zboží prodejce Design Lucie81 Nástěnný měsíční KALENDÁŘ 2020 z Vašich fotografií

Dárek, který určitě potěší po celý příští rok 2020
Profesionálně zpracovaný nástěnný / měsíční kalendář. Jedná se o novinku pro nacházející rok 2020 - tento typ v žádném přechozím roce v nabídce nebyl.
Barevný, veselý, každá stránka svým zpracováním odpovídá tématicky danému ročnímu období. Přehledný číselník s místem pro případné dopsání vašich poznámek.

Rozměrově i rozlišením vše odpovídám všem standartům. Tisk je možný ve formátu A4 a A3

Jediné, co od Vás budu chtít, tak je zaslání fotografií, veškeré informace k objednání, odeslání a výběru fotografií ode mě obdržíte e-mailem hned po vaší objednávce

Hotový kalendář vám pošlu ke schválení v náhledu, pokud tam s něčím nebudete spokojeni, doladíme vše k vaší plné spokojenosti.... Po připsání platby odesílám kompletní kalendář v plném rozlišení, připravený k tisku. Obdržíte kompletně zpracované listy v JPG.

Tisk hotového kalendáře si zajišťujete obyčejně sami, protože je mnoho možností kde si jej můžete nechat vytisknout, je tam velké rozpětí cen i kvality, takže tahle volba, zůstává na Vás a Vašem uvážení. Prověřenou tiskárnu ráda doporučím :)


V případě jakýchkoli dotazů, pište, kontaktujte.

Nakoukněte do alba - výběr z více typů, v nabídce i šablony.

Fotky, kde například budou červené oči nebo podobné "nedostatky", opravím (základní a běžné úpravy jsou v ceně již zahrnuty).

Kalendáře jsou určeny výhradně pro osobní použití, na jejich přeposílání či další prodej se vztahují autorská práva !

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.12.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Design Lucie81
Katalogové č.: 11059388
Vloženo: 21.11.2019
Menu
--