Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Natalia...náramek ametyst, serpentiny

Elegantní náramek se dvěma serpentiny a výběrovým ametystem z Namibie...

Barva ametystu je sytě, tmavě fialová - krásný odstín, jeho velikost je 1,7cm. Serpentiny mají velikost 2 a 1,8cm, barva je v odstínech mechově zelené a žlutozelené. Kameny jsou usazeny v bezolovnatém cínu, zdobeny mosazným cínovaným drátem. Základ náramku je z pevného obecného kovu - cínováno. Průměr náramku je cca 6,5cm, lze mírně zmenšit i zvětšit.  Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 19 gramů - lehoučký.

Mohu doplnit prstenem s ametystem stejné kvality.

Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět. Ametyst udržuje rovnováhu mezi ,,vysokým" a ,,nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou

Kámen nekonečna ( serpentin) je citlivý, něžně působící kámen, který vás spojí s andělským průvodcem. Umožňuje vstup do minulosti, současnosti i budoucnosti a zároveň vše umí propojit v jeden celek. Výtečně se hodí ke zkoumání minulých životů, neboť vyvolává schopnost soucítit, odpouštět sám sobě a smířit se se vším, čím jste v minulosti prošli.  Tento kámen upravuje nerovnováhu vzniklou v minulých životech a zbaví vás současně citové zátěže pocházející z předešlých vztahů. Kámen položený na hrdlo pomůže hovořit o minulosti a řeší problémy, které přetrvávají až do současnosti.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
ametyst
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.2.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14508889
Vloženo: 10.2.2024
Menu
--