Domů Prodané zboží prodejce Dárkosta NATURE

Aromabar -5Og- "Příroda" k rozpuštění do aromalampy.

Naše vůně Nature je svěží jako vánek, hluboká jako voda a silná jako zem. Je mocná a čerstvá jako příroda sama. Vůně Nature kombinuje silnou a svěží esenci Tea Tree s esencí Geranium Bourbon, která má antidepresivní, uvolňující a osvěžující vlastnosti. Uvolňuje při psychickém a emocionálním napětí, úzkosti, podráždění či stresu. Pomáhá při problémech s nespavostí. Vůně tohto aromavosku je díky této kombinaci esencí velmi intenzivní, svěží a zemitá.

100% eko sójový vosk. 100% přírodní esenciální oleje.

Roztavený ekologický sójový vosk není toxický, hoří čistě a je naplněný velmi vysokým procentem kvalitního vonného oleje, takže je velmi silný, dlouhotrvající a poskytuje hodiny vůně. Všechny naše produkty jsou bez parabenů a parafínu.

Jsme malá rodinná firma, všechny produkty vyrábíme ručně s láskou a péčí. Položky se mohou vzhledem k ruční výrobě mírně lišit, ale kvalita zůstává zachována. Vosky jsou ručně lité a míchané v České republice.

Máte-li obavy nebo dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá, takže pokud by se vyskytl nějaký problém, kontaktujte nás před zanecháním zpětné vazby.

Pokyny; Odloupněte jeden nebo dva bochánky a položte na aromalampu. Zapalte čajovou svíčku (vždy používejte neparfémovanou čajovou svíčku). Do vosku nikdy nepřidávejte žádnou vodu ani jiné látky. Pro snadné vyčištění po zaschnutí vosku stačí zapálit čajovou svíčku na cca 1-2 minuty a vosk se od aromylampy odlepí. Poté jej snadno vyjmete (ještě v pevném stavu).

**Důležité** **Upozornění**
Bezpečnost tavení vosku; Odstraňte všechny obaly a umístěte do středu rozpouštěcí misky. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nehýbejte s aromalampou, pokud produkt hoří nebo je ještě horký. Nikdy nenechávejte bez dozoru. Používejte vosky opatrně. Nepožívejte, vosk NENÍ jedlý. Uchovávejte mimo dosah hořlavých materiálů a neumisťujte je tam, kde je průvan.

PS. ****TENTO VOSK SE HODÍ PRO AROMATERAPII****

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.10.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dárkosta
Katalogové č.: 13206458
Vloženo: 8.3.2022
Menu
--